Behind the scenes

Behind the scenes April

Het is weer bijna einde van de maand en dat betekent tijd voor een Behind the scenes. Dit keer met o.a. een tripje naar Blijdorp, eten bij Hamburg en short hair. Kijk je mee in een korte samenvatting van de afgelopen maand.

Behind-the-scenes-6

Marathon weekend Rotterdam

Het marathon weekend, het leukste weekend van deze maand. Een uitgebreid verslag hiervan kan je lezen in mijn verslag over zaterdag toen ik vrijwilliger was en over zondag toen ik een heerlijke wedstrijd liep. Na mijn eigen wedstrijd ben ik gaan kijken naar de marathon. Eveline was nog onderweg. Helaas zagen we op de app dat het niet top ging. Ik maakte mijn schoenen vast en ging samen met Zélia klaar staan om het laatste stuk met Eveline mee te lopen, als steun en wat was het mooi, tranen en dan opeens vind ze nog de kracht om toch iets aan te zetten. Echt een topper dat ze het uitgelopen heeft.

Behind the scenes

Diergaarde Blijdorp

Na het marathon weekend ben ik gaan uitwandelen in de Diergaarde Blijdorp. Te lang was ik niet geweest en wat was het leuk om weer even langs de dieren te wandelen. Kijken wat er veranderd is en waar ze nog mee bezig zijn. Binnenkort zullen er wat foto’s van deze ochtend online komen.

Behind the scenes

Eten bij Hamburg

We proberen de laatste tijd elke keer ergens anders te gaan eten. Er zijn zoveel lekkere zaakjes dat het stom is om elke keer bij dezelfde te gaan eten. We zijn dit keer bij Hamburg geweest. Hamburg zit aan de Witte de Withstraat. Je zou er zo voorbij lopen want Hamburg zit op de eerste etage. We hebben er een heerlijke burger gegeten met aardappelpartjes. We keken uit over de Witte de Withstraat. Lekker eten en een leuke sfeer en genoeg keuzes om nog eens een andere burger te gaan eten.

Behind the scenes

Een enorme stapel boeken

Soms krijg ik weken helemaal geen boek en dan opeens komen er allemaal boeken binnen. Waar komen ze allemaal vandaan! Ja dat weet ik natuurlijk wel haha maar toch ik blijf het speciaal vinden dat er boeken toegestuurd worden die ik mag lezen.

Een paar dagen niks

In de derde week van deze maand lag, zat, hing ik op de bank. Ik had een kleine ingreep gehad in mijn schouder en daarom moest ik rusten. Je bedenkt je van te voren wat je allemaal kan doen. Boeken lezen, series kijken maar als het eenmaal zo ver is dan blijkt het toch heel anders. Ik las maar twee boeken en keek één serie totaal af. Ik had niet veel energie om te lezen of tv te kijken ik viel gewoon in slaap als ik dat deed. Gelukkig kon ik na een paar dagen de bank weer af.

Behind the scenes

Katten die alles mogen

Het is bij ons elke dag feest voor onze katten maar deze maand was het zeker feest. Donder was jarig en is alweer 7 jaar geworden. Wat gaat het toch snel. Natuurlijk in de avond een tompouce eten met Donder en Mevrouw Mieps. Ze mogen echt alles. Donder eet zelfs op tafel als hij dat wil, ja schandalig maar als hij maar eet dat vind ik veel belangrijker.

Behind the scenes

Bye bye longhair

Opeens was ik klaar met mijn lange (aan de onderkant dode) haar. Het moest eraf, weg, fris. Dus na wat zoeken van inspiratie en Rianne laten weten dat ik het wilde knippen ging de schaar erin. Wat een heerlijk gevoel. Tijdens het knippen gemeld dat het zelfs korter mocht dus uiteindelijk lag er een marmot op de grond en had ik een lekker kort kapsel en gewicht van mijn hoofd af.

Behind-the-scenes

Wat waren jouw mooie momenten van afgelopen maand?

Bewaren