scenes augustus

Behind the scenes augustus

Met het afsluiten van augustus komt mijn vakantie alleen maar dichterbij. Wat eerst nog ver weg was schiet nu enorm op. Terwijl half Nederland vakantie had was ik aan het werk en dat vond ik helemaal niet erg. Helemaal is ook overdreven want met de warme zonnige dagen had ik maar wat graag in een badje met een boek gelegen. Naast mijn werk beleef ik gelukkig genoeg leuke momenten en is de behind the scenes augustus weer lekker gevuld.

 

Ik moest afgelopen maand echt langs de Hema, wel meer dan één keer. Eerst voor pennen waar de afloop nogal dramatisch was. Lees ik wil aan het werk gaan en het inkt explodeert uit de pen wanneer ik de dop eraf haal. Op dit moment is Hema ermee bezig naar mijn probleem te kijken. Ik ben erg benieuwd hoe dit afloopt want ze hebben wel één van mijn favoriete broeken in hun bezit. Mijn volgende bezoekjes waren voor andere leuke dingen. Op 17 december 2016 is het 100 jaar geleden dat Fiep Westendorp werd geboren. Het werk van de illustratrice is nog altijd springlevend. In de Hema is dat goed te zien. Daar is Jip en Janneke nog volop aanwezig en nu is er een mooie lijn neergezet. Helaas kwam ik met lege handen thuis want de leuke pennen waren al op. Afgelopen vrijdag lagen de pennen er wel en nu ben ik in het bezit van drie mooie pennen. Binnenkort zullen ze vast op mijn instagram en blog voorbij komen.

De beste ochtenden, middagen of avonden die breng ik door op mijn stoel. Of is het Donder zijn stoel. Ik vind het heerlijk dat Donder bij me komt liggen terwijl ik aan het lezen ben. Het liefst nog echt tegen me aan hangend. Op de foto hierboven is het duidelijk zichtbaar dat hij tegen me aan hangt. Mevrouw Mieps doet dit helaas niet. Had het erg leuk gevonden als de kleine dat ook deed maar die ligt liever bovenaan de trap of onder mijn bed.

Afgelopen maand was ik een avond met mijn ouders en zus in Diergaarde Blijdorp. Het was tijd voor een Zoomeravond. We hadden echt mazzel met het weer want het was een prachtige dag. Eten in het zonnetje, genieten van het wandelen en de verblijven waar we in konden. Hier waren wij een stelletje olifanten. Helaas was het bij de ijsberen te druk. We hadden geen zin in een lange rij voor alleen even in het nachtverblijf te kijken. Binnenkort zal ik nog wat foto’s delen van deze avond waar ik een aantal prachtige beesten weer voor mijn camera heb gehad.

Op Instagram zien jullie bij mij voornamelijk foto’s van mij voorbij komen in hardloopoutfit. Ik heb ook wel eens gewone kleding aan. Echt? Ja echt waar! Ik ben bijvoorbeeld verliefd op mijn ultra korte broekje. We hebben hem gekocht in Parijs daarom is hij favoriet maar ook omdat hij lekker zit. Helaas te kort voor werk dus alleen thuis kan ik deze dragen.

De afgelopen maand hadden we ruim een week rozen in huis. Ik vind het leuk om bloemen in huis te hebben. Het nadeel dat ik er zo weinig van kan genieten als ik aan het werk ben. Deze bos rozen kocht ik voor mijn vriend zijn verjaardag. Zijn cadeau volgt over een paar maanden, hij heeft nog wat om naar uit te kijken.

Met Rianne heb ik een super leuke avond gehad in Rotterdam tijdens Culinesse. Een verslag van deze avond kan je lezen in het fotoverslag wat ik ervan heb gemaakt. Het ligt eraan wie er volgend jaar komen optreden maar misschien gaan we dan wel weer.

Dan de bovenstaande reactie die vind ik echt zo ontzettend leuk! De dag dat mijn verslag van de ronde van west online kwam was mijn blog enorm druk bezocht. Wanneer ik dan zo’n leuk bericht zie weet ik weer waarom ik blog. Om te inspireren en motiveren. En dat is zeker gelukt denk ik zo.

Een avondje met mijn fototoestel in Rotterdam rondwandelen zat er ook nog bij. Ik ging thuis weg met prachtig weer. Eenmaal de metro uit kwam de regen met bakken uit de hemel zetten. Toch begon ik aan mijn wandeling. Langs de maasboulevard, uitzicht op de Erasmusbrug en daar kwam weer een prachtige blauwe lucht aan. Ik heb veel foto’s gemaakt en binnenkort zal daarvan een afdruk gemaakt worden. Er komen vast nog wel meer foto’s voorbij van deze leuke avond.

Een paar momenten uit de velen. Ik vind het heerlijk om terug te kijken op een maand. Even terugblikken op de mooie fijne momenten. We sloten de maand af met warme dagen. Ik bracht ze werkend door. Na het werk bij Rianne in het badje of op ons balkon. Een boekje lezend of bezig met Handlettering. Over Handlettering binnenkort veel meer hier op mijn blog.