Behind the scenes februari

Behind the scenes februari

Terugkijken op een maand vind ik erg leuk. Je beseft je opeens hoeveel je hebt gedaan, de dingen die je niet hebt gedaan en de momenten die je alweer vergeten was komen ook weer voorbij. De maand februari is altijd een korte maand van 28 dagen, dit jaar hebben we er een dag bij en telt de maand 29 dagen. Bijzonder toch altijd dat er opeens een dag extra is eens in de vier jaar. Vandaag is het weer tijd voor een Behind the scenes februari.

In deze behind the scenes een kijkje achter de schermen bij mijn blog maar ook wat persoonlijke dingen zoals plannen die in de maak zijn en dingen waar ik mee bezig ben en die ik gedaan heb. Vandaag lees je ook over twee belangrijke personen achter mijn blog. Dit zijn mijn vriend en mijn zus. Het keuren mijn video door mijn vriend en mijn zus die met mij mee ging naar de boekpresentatie van Annemerel en die er altijd is om dingen door te bespreken of aan te horen als ik een idee heb of zoiets.

Aan het einde van januari maakte ik een video voor mijn blog. Mijn eerste video en dat vond ik best spannend. Mijn vriend wilde hem pas kijken toen hij online kwam maar uiteindelijk kon hij zich niet inhouden en de dag voor hij online ging heeft hij hem al gekeken. Wat vond ik het vreemd om iemand te zien kijken naar mijn video. Zijn reactie was heel leuk en hij gaf me nog een paar tips. Ik ga kijken of ik voor mijn volgende video daar wat mee kan.

Behind the scenes februari

Werken aan mijn blog en aan ideeën die ik heb vind ik steeds lastiger om dat te doen in een ruimte waar een tv aan staat of iemand anders aan het werk is. Dus ging ik aan de slag mijn bureau boven leeg te ruimen en tot werkplek te transformeren. Er is nog een hoop te doen maar het begin is er en daar ben ik al heel blij mee. De eerste avond heb ik al veel posts uitgewerkt en inspiratie opgeschreven. De eerste week heb ik er bijna elke avond even gezeten om iets te doen. Eén nadeel van deze plek is dta ij heel koud kan zijn dus dan is het minder fijn om er te werken maar tot nu toe ben ik er heel blij mee.

Behind the scenes februari

Met mijn notitieboekje weer in de aanslag schreef ik veel inspiratie op voor posts, maakte ik een goede indeling voor mijn maandplanning zodat ik meer tijd vrij had voor andere dingen en noteerde ik zinnen en dingen die ik wilde onthouden uit de boeken die ik deze maand gelezen heb. Je kan zien dat de katten ook erg blij zijn met de nieuwe werkplek de bovenste foto is de stoel achter mijn stoel en als ik opsta doet Mevrouw Mieps net of ze aan het werk is.

Behind the scenes februari

Afgelopen maand veel recensies en maar weinig foto’s op mijn blog, blame it on the wheaterman. Met enorme regen neem ik mijn lieve canon niet mee naar buiten. Ik geniet dan ook als het een kwartiertje droog is en ik even wat moois op de foto kan zetten. Binnenkort zal ik deze foto’s eens laten zien want ik besef me nu dat ik dat nog niet gedaan heb. Ik heb zo veel leuke ideeën om te fotograferen en zoveel dat ik nog wil leren en doen maar dan moet de temperatuur en het weer wel meewerken in de weekenden. Het stomme is dat het elke keer als ik op mijn werk zit het prachtig weer is, wel koud maar prachtig om te fotograferen, hardlopen of wat dan ook buiten te doen en dan is het weekend en komt alle regen uit de lucht zetten.

Op mijn blog was vorige maand een winactie. De winnaar van het boek De Sparkle kreeg een mooi pakketje thuis. Naast het boek zat er een boekenlegger en een setje kaarten bij die ik beiden zelf gemaakt heb. Natuurlijk mooi ingepakt en verzonden naar de gelukkige winnares. Ik vind het leuk om op deze manier mensen blij te maken. Vriendinnen een kaartje sturen of een pakketje blijft ook altijd zo leuk.

Behind the scenes februari

Mijn werkplek werkt heel fijn en toch is hij nog niet af en Nicole vond dat er iets ontbrak en daarom stuurde ze mij een heel lief pakketje om me te bedanken en erin wat inspiratie voor mijn werkplek. Ja, anderen maken mij dus ook wel eens blij met post en daardoor weet ik dat het leuk is om post te ontvangen. Alleen maar digitale woorden is toch niet hetzelfde als daadwerkelijke post. Wat ik kreeg? Een muismat met onze finish foto van de kwart marathon van Rotterdam. Het blijft genieten als ik naar deze foto kijk.

Behind the scenes februari

Niet alleen het pakketje van Nicole was onverwachts, een envelop van A.W. Bruna Uitgevers lag ook op de deurmat een paar dagen later. Ik kijk ernaar en heb geen idee wat erin zou zitten. Natuurlijk een boek, maar welke totaal geen idee. Het boek wat in deze envelop zat is Minder doen meer bereiken van Sháá Wasmund. Toegestuurd door Saskia van A.W. Bruna Uitgevers, met een klein kaartje erbij dat ik dit vast een fijn boek zou vinden. Ik ben heel benieuwd. De eerste paar bladzijdes heb ik al een aantal notities gemaakt ik ben benieuwd hoe de rest van het boek is.

Behind-the-scenes-februari

Op donderdag 18 februari was de boekpresentatie van Annemerel en natuurlijk moet je dan ook even eten voordat je daar heen gaat. Rianne en ik hebben bij Happy Italy gegeten en gelijk wat boekjes doorgebladerd voor ons tripje naar Parijs! Ja samen met Rianne ga ik in mei naar Parijs, stad van de liefde en mijn liefde blijft thuis die vind Parijs maar niks dus samen met mijn zus ga ik er heen voor mij de eerste keer. Een paar dagen na het etentje hebben we de reis geboekt en nu kunnen we gaan uitzoeken waar we allemaal heen willen. Alle goede en leuke tips mag je natuurlijk met ons delen.

Behind-the-scenes-februari-1

Deze maand verstuurde ik eindelijk een pakketje wat al een tijd in mijn hoofd zat. Dit pakketje was voor Eveline en haar vriend, ze verwachten een kleintje en ik wilde een babypakketje maken. Een mandje met een paar leuke dingen erin, nog best lastig om samen te stellen zo’n mandje. Natuurlijk ook iets voor papa en mama erin en toen insealen en opsturen en hun verrassen met het pakket. Dat verrassen is goed gelukt en dat maakt me enorm blij.

Ondertussen is mijn volgende pakketje al vorm aan het geven. Een idee dat in mijn hoofd zat kwam tot leven in de Hema toen ik het eerste detail van wat ik nodig had tegenkwam heel toevallig. Voor wie dit pakketje gaat worden, dat blijft nog even geheim maar ik weet nu al dat ze heel verrast zal zijn en het super leuk gaat vinden. Zoals ik al eerder aangaf vind ik het leuk om pakketjes te verzenden en vriendinnen te verrassen en ik ga dat dit jaar dus zeker bij een aantal mensen doen.

Februari zit er weer op, weer hard gewerkt, leuke dingen gedaan, wat minder gelezen maar wel genoten. Wat was jouw leukste moment van februari?

Bewaren