juli

Behind the scenes juli

Cliché, cliché, cliché maar het is echt zo snel gegaan deze maand. Voor mijn gevoel was ik nog maar een paar dagen geleden jarig. We zitten toch echt alweer aan het einde van de maand juli. Het is weer tijd om de video op te gaan nemen met de boeken die binnen gekomen zijn. Tijd om een kijkje achter de schermen te nemen met wat ik allemaal gedaan heb deze maand. Het is echt veel en dat terwijl ik bijna alle dagen gewoon gewerkt heb.

De eerste dag van de maand was ik vrij en werkte ik aan mijn blog door foto’s te maken en veel te lezen terwijl ik aan het wachten was tot mijn auto klaar was. Een echte behind the scenes foto want je ziet alle troep naast waar ik de foto neem.

Met de watertaxi naar Dordrecht

Dingen doen die je nog nooit hebt gedaan is leuk. Afgelopen maand was de watertaxi naar Dordrecht mijn ding die ik gedaan heb wat ik nog nooit gedaan had. Ik had geen idee hoe het er van binnen uit zou zien en hoe het zou zijn. Het is dus echt een soort bus alleen dan groter en met veel meer zitplaatsen. Ik vind het echt ontspannen en gemakkelijk. Deze manier van reizen zou ik zeker vaker gebruiken als ik het nodig zou hebben. Lekker ontspannen richting mijn bestemming, een beetje rondkijken over het water, heerlijk. We gingen deze dag naar Dordrecht naar de boekenmarkt, zeker een aanrader voor volgend jaar.

De Samsung Galaxy S7 Goud Roze

Na twee jaar neem ik afscheid van mijn witte samsung Galaxy S5. Ik neem afscheid van een enorme scheur die al heel heel lang in mijn scherm zit. Ik verwelkom onze nieuwe aanwinst in de samsung familie. De samsung galaxy S7. De kleur is perfect goud roze en ik geniet van deze nieuwe telefoon. Is het geen plaatje.

Happy Meals

In jaren heb ik geen Happy Meal meer gegeten. Ik at nu gewone burgers. Maar wanneer je ziet wat je krijgt bij de Happy Meal en dat erg leuk is en je vriend er gek van is dan kan je niet anders dan Happy Meals eten. Ja Happy Meals haha. Ik heb afgelopen maand drie keer deze bestelling gedaan en kwam elke keer thuis met wat anders. We zijn niet compleet maar dat is niet erg we hebben ene paar hele leuke en een Happy Meal eten was wel weer erg lekker en makkelijk. Precies genoeg voor een mooie prijs.

Blijdorp Run met Alyssa

Hardlopen met een vriendin is toch wel erg gezellig. De Blijdorp run liep ik met Alyssa en naast dat we enorm hebben gekletst waren we dus ook nog eens actief bezig. Een combinatie die perfect was op deze prachtige avond. Met een ijsje hebben we zitten nagenieten van de run en de locatie.

Pathe @the beach

Wanneer we naar de bioscoop gaan dan ga ik bijna altijd naar Pathe de Kuip. Pathe de Kuip is lekker groot, ruim opgezet en dichtbij. Dit keer had ik kaartjes voor Pathe @the beach in Scheveningen. Een hele andere ervaring en wel super leuk. Af en toe wat zand happen want het was een avond met soms een wind maar erg leuk. Vooral bij de film want Finding Dory op het strand kijken geeft net die extra feeling.

We zijn best wel een beetje moe

Regen, bewolkt en kou. Die drie dingen maken me ontzettend moe. Ik zou wel dagen even kunnen slapen en daar ben ik niet de enige in. Mevrouw Mieps die valt zelfs overal in slaap. Of het nu lekker ligt daar twijfel ik wel aan aan maar kennelijk vind ze het heerlijk. Het slechte weer zorgt voor veel te weinig vitamine D. Iets wat heerlijk zou zijn waardoor de energie er is om van alles te doen en ondernemen. De lange afstanden te gaan hardlopen en te genieten in de zon.

Pokemon Go

Ja je wil niet maar toch trekt het aan je. Dan besluit je het gewoon te installeren en dan is het zo ver; Gonna Catch Them All! Meer dan 250 pokemon gevangen, 43 verschillende, 48 gezien en nog genoeg te vangen. Ik wandel een hoop kilometers door het dorp. Kom op plekken waar ik niet eerder ben geweest. Ontdek beelden doordat deze een pokestop zijn. Lees wat ze betekenen en ben dus ook nog eens educatief bezig. Ik vind het leuk om te zien dat er andere mensen in ons dorp ook op jacht zijn. Kinderen met ouders, hele groepen en volwassenen. Het brengt ons allemaal in beweging en dat is niet verkeerd. Elke dag sinds het installeren ben ik al naar buiten geweest om even een rondje te lopen. In de pauze bij mijn werk, heel laat in de avond, op de terugweg naar huis overal kom ik ze tegen. Maar weet je waar ze ook zijn, gewoon thuis in de waterbak, bovenop donder of op mijn boek.

Tripjes Eindhoven

Inderdaad meervoud want ik ging afgelopen maand twee keer naar Eindhoven. Dat krijg je als twee hele goede vriendinnen daar wonen. Waarom niet één trip dan? Ik ga mijn tijd niet verdelen over twee vriendinnen, veel leuker om er aparte uitjes van te maken dan hoef je niet op een tijd te letten en kan je doen wat je wilt. Het eerste bezoek was aan Eveline. Babybezoek samen met Rianne. Wat een heerlijk mannetje is het in het echt ook. Een hele tijd heeft hij heerlijk in mijn armen gelegen. We hebben gezellig geluncht en toen de regenbui was overgetrokken zijn we gaan wandelen. Wat woont ze in een prachtige wijk, ik was er al eerder geweest maar nu liepen we een andere kant op richting Strijp-S. We moesten natuurlijk even een ijsje eten. We hebben een heerlijke ochtend/middag gehad met veel geklets over de kleine man maar natuurlijk ook andere leuke dingen. Eef is niet opeens alleen maar mama natuurlijk ze is nog steeds even gezellig en nu met kleine man.

De tweede trip naar Eindhoven was precies een week later.

Precies een week later zat ik weer in de auto richting Eindhoven. Dit keer hoefde ik zelf maar een stukje te rijden. Daarna stapte ik in bij Maaike en Marleen in de airco auto. Zo relaxed! In Eindhoven vierden we de verjaardag van Zélia en hadden we een bootcamp met heel veel zweet en lol. Na het actief zijn een drankje, salade en pizza. Het was een topdag die ik met Maaike en Marleen afsloot bij de Mc Donalds voor een Happy Meal.

Summer Nights

De zomer is dan toch nog gekomen. Heel de week zit ik in de airco met een temperatuur die af en toe best fris is. In de avond maak ik wandelingen (pokemon vangen), lees ik in een boek of zitten we bij vrienden. Het fijne van bij vrienden zitten is de lekkere temperatuur in de tuin, gezelligheid en gewoon kunnen doen wat je wilt. Dus zo heb ik ook gelezen toen ik er zin in had even een paar bladzijden. Rianne had een briljant idee en dat was een zwembad in de tuin zetten. Dus donderdagavond stonden wij ons zwembad te vullen en doken we erin om af te koelen. Het was heerlijk.

Fietsen naar het werk

De laatste week van de maand. Voor velen vakantie en daarom een hele logische week om de brug tussen Krimpen aan de IJssel en Capelle aan den IJssel dicht te gooien. Groot onderhoud staat er gepland. Mijn opties om naar het werk te komen zijn er genoeg. Ik koos voor de fiets. Niet afhankelijk van anderen, niet omrijden maar gewoon over de brug met de fiets. Mijn benen voelen dit aardig. Op de heenweg is het aardig doortrappen maar terug naar huis wordt het standje relax. Even stoppen voor Pokemon te vangen en te genieten van het uitzicht. Het zijn maar vijf dagen.

Wat een fijne juli heb ik achter de rug. Hier en daar wat druk.
Soms wat chaotisch en moe maar nog steeds erg leuk, gezellig en vol liefde.