Behind the scenes juni

Behind the scenes juni

Cliché ik weet het maar de juni maand is voorbij gevlogen. Ik kan zelfs zeggen het jaar is voorbij gevlogen. Ik kan me als de dag van gisteren herinneren dat ik een jaar geleden de Run for Kika liep. Dat ik diezelfde dag 30 werd en nu een jaar later ben ik over twee dagen alweer jarig. Maar we blikken eerst even terug op afgelopen maand.

De maand juni zit er bijna op. Nog niet alles is gedaan deze maand en nog niet al het leuks is online gekomen maar dat komt binnenkort online. Want de run met de Rotterdam Running Crew kan natuurlijk niet ontbreken, de film waar ik vandaag heen ga zal ik zeker aandacht aan besteden en dan staat er nog wat leuks op de planning.

Movietime

Zo kom ik maanden niet in de bioscoop en zo ben ik afgelopen maand twee keer geweest (bijna twee keer wanneer ik dit schrijf) Begin van de maand ging ik samen met mijn vriend naar X-men apocalyps en vandaag ga ik met mijn moeder naar Me before you. X-men was een heerlijke film waar ik enorm van genoten heb en het was weer leuk om een film in de bioscoop te zien.

Game Kings en Hamburgers

De afgelopen maand keken we veel Game Kings. Een aantal van de Game kingers waren in Amerika voor de E3. De E3 is een voor gamers met persconferentie, aankondigingen van nieuwe games, consoles en natuurlijk kan je er games proberen. Game Kings neemt je mee naar E3 en daar hebben we weer van genoten.

Mijn tweets kwamen zelfs voorbij in de uitzending echt gaaf. En ja we zijn nog uit eten geweest. Uit eten is een groot woord we zijn een hamburger wezen eten bij Hamburg. Daar hebben ze fantastische hamburgers en te lekkere patatjes.

Cola en Aardbeien

Hebben jullie de nieuwe flesjes en blikjes van coca cola al gezien? Zet ze in je koelkast en je ziet een gekleurde zonnebril, haal je hem eruit en je drinken wordt warm dan is de zonnebril weer wit.

We maakten veel lekkers met aardbeien want aardbeien zijn gewoon lekker.

Mevrouw Mieps en verpakkingen

Mevrouw Mieps is gewoon onmogelijk die lag in een verpakkingsmateriaal en ja piepschuim dus dat werd een lekker warm plekje en met het toch al warme weer denk je toch dat ze dat gauw warm vind nou deze dame niet. Het is haar plek en waag het niet dat van haar af te pakken.

Geen stroom

Afgelopen week stond op het werk in het teken van problemen, geen stroom, wel stroom, en weer niet. Machines die het niet deden of niet geleverd konden worden. We hebben twee dagen last gehad van stroom problemen door kabels die in de brand gegaan waren niet echt een pretje want we kunnen dan echt helemaal niks. De eerste dag 4 uur zonder stroom en de tweede dag was er 4 meter verder weer problemen. Gelukkig was het dag twee makkelijker dan op de eerste dag maar het blijft vervelend. We hadden daardoor een enorme achterstand opgelopen, ik kan beter zeggen hebben want mijn achterstand heb ik nog niet weg kunnen werken voor het weekend werd. Want er moest ook een nieuwe machine geleverd worden en die machine die had wel een hele dag installatie nodig maar hij staat en hij doet het en nu kunnen we hem gaan uitproberen.

Hoe is jullie juni maand geweest?

 

Bewaren