mei

Behind the scenes mei

Wat een maand, van enorm warm ik wil alles uit tot waar is mijn trui en een deken. De afgelopen maand was weer een heerlijke maand met leuke uitstapjes en heerlijke dagen thuis. Vnadaag daarom weer een Behind the scenes mei een klein kijkje achter de schermen.

Op Bevrijdingsdag vertrokken Rianne en ik voor drie dagen naar Parijs. Wat hebben we daar genoten, prachtig weer, lekker eten, veel gelopen en gezien.

mei

Mijn souvenir uit Parijs is een mooie rode hoed. Ik was al zo lang opzoek naar een mooie rode hoed en hier liep ik tegenaan en ik vind hem prachtig. Ben je benieuwd wat wij dag 1, dag 2 en dag 3 beleefd hebben? Lees dan onze verslagen. Misschien komen er binnenkort nog wat foto’s vanuit Parijs voorbij omdat ik zoveel moois heb gezien en het zo veel is om kort samen te vatten.

mei

Nieuwe dingen doen en ervaren komen natuurlijk ook voorbij. Zo had ik voor het eerst een babyshower. Een babyshower 118 km van huis vandaan. Heel benieuwd wat ik van een babyshower moest verwachten en van de mensen want ik ken de mama to be maar de rest niet. Ik maakte brownies met blauwe suiker en stak er stokjes in. De babyshower was super gezellig, lekker eten, lieve mensen en lekker gemakkelijk.

mei

Van blauw naar groen en roze de kleuren waar ik op mijn werk vrolijk van wordt want voor een klant ben ik allemaal leuke dingen met deze kleuren aan het maken. Het is voor een feest a la fifties stijl dus denk aan hamburger tenten en hoela hoep jurken en zoet en sappige kleuren. Super leuk om mee bezig te zijn.

mei

Zoals deze laatste dagen van de maand zijn zouden we bijna vergeten hoe het begin van de maand was. Avonden dat het lekker warm was. Te warm in huis om te koken dus naar de stad voor een shoarma of wat anders is dan voor ons de uitkomst. Rianne maakte ook weer wat lekkers en wel pizza maar dan van bladerdeegplakjes speciaal om pizza mee te maken. En weet je wat het was heerlijk.

mei

De afgelopen maand ook heerlijk aardbeien gegeten als ontbijt, echt een feestje om dat in de ochtend te eten. Waarom zijn aardbeien heel het jaar door niet zo lekker en betaalbaar. Heel leuk er kwam de afgelopen maand weer een bestelling binnen voor twee boekenleggers. Natuurlijk mooi ingepakt en opgestuurd, ik hoop dat de boekenleggers tussen mooie boeken komen te liggen.

mei

Met de katten gaat alles goed. Lui zoals altijd, hebben nog geen baan gevonden, helpen niet mee in het huishouden (op rommel maken na) en gedragen zich nog steeds als kleuters. Ze zijn de afgelopen maand in aantal verdubbeld. Gelukkig maar voor even want het is wel een hele drukke bedoeling. Overal waar ik loop kom ik wel een rood monster tegen. Wel gezellig hoor en altijd wel een kat die wil knuffelen.

mei

Er kwamen ook weer leuke boeken binnen de afgelopen maand totaal onverwachts en dat blijft toch wel het leukste. Woensdag zien jullie welke boeken ik allemaal gekregen en gelezen heb en binnenkort staan de recensies van deze boeken online. Er zijn twee boeken die ik lees die niet online zullen komen aangezien deze boeken nog niet gepubliceerd zijn en ik proeflezer ben. Enorm leuk om proeflezer te zijn en mijn mening te mogen geven. Hieronder zie je twee boeken die binnen zijn gekomen. Fun to Run is echt een Fun boekje voor de beginnende hardloper en Het boek van Jet staat vol lekkere recepten en tips voor een healthy maar leuk leven.

mei

Een run waar ik dit jaar niet aan mee wilde doen, en dan zie je dat de organisatie verbeterd is sinds vorig jaar en in handen is van Feyenoord zelf. Dan komt de twijfel. Wanneer ik de medaille zie is het klik klik en ik ben ingeschreven. Afgelopen woensdag mocht ik hardlopen door de Kuip. Binnenkort daar meer over ik kan je alvast zeggen dat ik nog steeds aan het nagenieten ben van deze avond.

mei

De maand telt nog vier hele dagen met twee dagen weekend. Dit weekend wilde ik proberen veel te lezen, wat op te ruimen en uit te zoeken in huis (Never ending story) maar dat gaat anders. Vandaag ga ik hoop ik nieuwe hardloopschoenen aan te meten en te winkelen met mama. Misschien in de avond naar x-men en dan morgen ben ik te vinden op de fotofair in Event Center Beekse Bergen met papa. De boeken en het opruimen zullen dus moeten wachten. De maand juni is de maand waarin ik 31 wordt, waar ik heel blij ga zijn dat er een klein jongetje op de wereld komt (dit is een uitzondering dat ik blij ben met kleine kindjes), dat ik voor het eerst ga hardlopen in Amsterdam, mee ga doen aan de daily mile challenge van Runnersworld Rotterdam en vast nog een hoop andere leuke dingen ga doen.

Wat waren jouw behind the scenes leuke momentjes van afgelopen maand en waar kijk je naar uit voor de volgende maand?