Bezoekje aan beer

Bezoekje aan beer

Op koningsdag zag ik eindelijk Beer weer eens. Herinner je nog de foto’s van de kleine beer die ik liet zien in november. Toen was hij nog maar een paar weken oud. Nu 8 maanden later is hij groter dan Donder en zelfs zwaarder dan Donder terwijl Donder 5 is en hij een paar maanden. Echt niet normaal hoe groot hij is. O en als je naar de link hierboven gaat staat er welkom beertje maar daar hebben we gewoon beer van gemaakt want dat tje past totaal niet meer bij hem.

Photoquote-47-nothing-else-matters-uitAls je beer ziet moet je hem gewoon knuffelen, oppakken en door zijn haren heen gaan en weet je wat hij laat het allemaal toe. Beer is een enorm gemakkelijke kat maar we zijn wel erg benieuwd hoe groot hij gaat worden want voor 8 maanden is hij al erg groot, onze kleine mieps wordt 2 en die is nog geen 4 kilo.

 De foto hier net boven is van november en de foto’s hieronder van nu.

een waar foto model vind je niet?

Hebben jullie ook zulke leuke beestjes?? Wij zelf hebben er twee in huis maar eigenlijk hebben we er 5 want 3 anderen komen wel eens logeren Dibby en Beer die blijven dan lekker 3 weken en Binkey die blijft ook meestal 3 weken. Het is dan 1 rode katten bende want we hebben alleen maar rode katten in onze familie. Gelukkig zijn ze wel goed uit elkaar te houden al hebben we broer en zus Binkey en Mieps soms wat moeite je ziet echt veel overeenkomsten in die twee.