Bijzondere expositie

Bijzondere expositie

Voor de ene persoon heel normaal voor mij heel bijzondere expositie. Maandag heb ik mijn foto’s opgehangen in het Gemeentehuis van Lekkerkerk. Mijn vijfde expositie in nog geen twee jaar tijd, dat alleen al vind ik heel bijzonder want twee jaar geleden had ik dit nooit gedacht te doen. Wat deze expositie meer bijzonder maakt is dat ik hem deel met mijn opa.

Bijzondere expositie

Terwijl mijn foto’s voor zes weken in het Gemeentehuis hangen heb ik voor mijn opa de vitrine ingericht met theepotten. Mijn opa spaart theepotten en als je mijn post van maandag leest zie je stukjes van zijn woonkamer. Om dit samen met mijn opa te kunnen doen is erg mooi, een gevoel dat niet te omschrijven is, een trots dat ik dit kan doen samen met hem en in zijn geboortemaand want volgende week wordt hij 81.

Bijzondere-expositie-3

Door de gangen van het Gemeentehuis hangen mijn foto’s, zit je ergens te wachten of loop je ergens naar toe kom je een foto tegen. Op twee werkplekken hangen ook foto’s omdat de huidige foto’s niet bevielen.Bijzondere-expositie-4Bijzondere-expositie-1Aan het einde van de middag ben ik met mijn moeder en mijn vriend erheen gegaan om het ze te laten zien en later las ik deze mooie woorden van mijn mama op Facebook. Zo mooi om te lezen en te weten dat mijn meest dierbaren zo trots zijn, dat doet goed.

Bijzondere-expositie-face