Birthday presents

Birthday presents

Mijn verjaardag vier ik sinds een paar jaar klein. Geen hele familie over de vloer maar gewoon een klein groepje een paar dagen na mijn verjaardag. Bij een verjaardag horen Birthday presents dus vandaag laat ik jullie zien wat ik gehad heb.

Mijn verjaardag was op dinsdag 28 juni. Rond half zeven stond ik buiten voor mijn eigen cadeautje. Een birthdayrun. Dit jaar heel suffie want ik was net wakker. Het laatste stukje zelfs bellend met mijn mama voor de felicitaties op de vroege morgen. Het werd een rondje van 3.1 km. Jip mijn leeftijd met een puntje ertussen. De hele dag gewerkt en toen was het tijd om een vriendin op te halen en samen een eindje te rijden. Waarheen? Richting de Coca cola fabriek. Twee cola verslaafden als kleine kindjes naar Coca Cola. Van de week volgt een verslag hiervan. Door deze leuke gebeurtenis vierde ik mijn verjaardag een paar dagen later maar ik had het niet willen missen.

Nagellak

Mijn vriend en ik doen niet aan grote cadeaus meer. Die tijd hebben we gehad. We vinden het leuker wat kleine leuke verrassingen voor elkaar te kopen. Ik had geen idee wat hij verzonnen had. We zien elkaar pas in de avond maar mijn cadeau staat op tafel met een lieve foto erbij van onze jongens. Terwijl ik het uitpakte had ik nog geen idee. En dan zie ik wat het is het zijn 20 nagellakpotjes en folies.

Birthday presents

De folies heb ik eerst geen idee wat ik ermee moet. Echt eerlijk ik dacht gewoon dat het iets leuks was om mee te knutselen ofzo. Gelukkig kreeg ik in de avond uitleg van mijn vriend wat hij besteld had. De nagellak is glow in the dark nagellak. Niet gekocht om de glow in the dark maar vanwege de felle kleurtjes. De folies zijn voor op mijn nagels om zo mijn nagels te kunnen decoreren. Binnenkort maar eens op mijn gemak proberen. Ik vind het in ieder geval super leuk.

Birthday presents

Plantje

Een super leuk kleinigheidje kreeg ik van een vriendin. Twee vaasjes met daarin flamingo’s. Het staat super leuk op tafel en erna kunnen er weer leuke andere bloemetjes in.

birthday presents

Shut up and run

Nee je hoeft je mond niet te houden zegt Zélia maar ik vind het zo’n leuke tekst. Het shirt is echt super leuk en zit perfect.

Oorbellen

Rianne had ik een opdracht gegeven. Leuke oorbellen in drievoud. Ja met drie gaatjes bij elkaar vind ik het wel erg leuk om af en toe matching oren te hebben. Ze heeft sterretjes uitgezocht en ook kleine spinnetjes. Ik vind ze echt super leuk.

Camelbag

Het cadeau waar ik echt super blij mee ben heb ik van mijn ouders en zus gekregen. Het is een blauwe 1,5 liter Camelbag. Deze rugzak is meer een harnas wat perfect sluit en afgesteld kan worden. 1.5 liter mee met hardlopen is echt ideaal. Deze Camelbag gaat op veel mooie avonturen mee.

Geen cadeau

En dan heb ik nog de vriendin die meld dat ze geen cadeau voor me gekocht heeft. Dat kan toch niet. We sturen elkaar kaartjes, cadeaus en whatsappen elkaar die ochtend van de verjaardag ook nog. Dan kan je toch niet met niks aankomen. Nou zij wel dit jaar. Ik vind dat ze een prachtig cadeau voor me had. Het was iets te vroeg maar ze gaf me een dag eerder een prachtig cadeau. Ze is de dag voor mijn verjaardag mama geworden van een gezonde mooie zoon. Ik voel me eigenlijk wel een beetje een trotse tante. Ik heb niks met kinderen maar met dit kleine mannetje zeker wel.

Je ziet het goed geen boeken voor mijn verjaardag maar ik heb nog geld gehad dus wie weet ga ik daar nog boeken van kopen. Ik ga er weer een mooi jaar van maken.