It's my birthday and I run, balance, eat and do what i want to + Giveaway

It’s my birthday and I run, balance, eat and do what i want to + Giveaway

It’s my birthday and I run, balance, eat and do what i want to, It’s my birthday and I run, balance, eat and do what i want to, what i want to!

Wat een mooi jaar was het afgelopen jaar, er zaten een paar minder mooie momenten tussen maar vooral fijne momenten. Ik liep een aantal mooie hardloopwedstrijden en had nooit verwacht dat ik het zo leuk zou vinden. Soms kriebelt het om 10 uur ‘s avonds nog om te gaan, soms doe ik het dan maar meestal ben ik verstandig. Ik leerde veel bij, over fotografie, over hardlopen, over veel want ik lees en leer graag. Ik genoot met mijn moeder van een dagje margriet winterfair, met mijn zus van alle sportieve en minder sportieve activiteiten. Met papa gewoon lekker kletsen of niks zeggen, met mijn mannetje lekker naar de bioscoop, naar het bos of samen lekker thuis zijn en met opa alles doen wat nog kan en gewoon genieten dat hij er nog is.

It's my birthday and I run, balance, eat and do what i want to

Dit jaar vier ik voor de eerste keer mijn verjaardag niet voor vrienden en familie. Dit besluit nam ik vorig jaar al en besloot het vorige maand te melden. Een positieve reactie en een minder positieve reactie. Waar het mij om gaat is dat ik kan doen wat ik wil. Dat ik me op mijn gemak voel met de mensen met wie ik ben en dat ik weet dat ze er voor mij zijn. Niet alleen op mijn verjaardag maar ook morgen, volgende week, als ik chagrijnig, verdrietig of heel vrolijk ben.

Mijn nichtje komt wel voor mijn verjaardag, niet de dag zelf maar een paar dagen later, gezellig even kletsen en echt even tijd hebben voor elkaar. Zie ik haar vaker dan alleen op mijn verjaardag? Ja zeker want pas hadden we nog een etentje met zijn drietjes bij mijn zus en binnenkort gaan we een dagje sauna. We weten dingen van elkaar en hebben geen oppervlakkige band.

Wat ik vandaag allemaal ga doen is wat ik wil. Je kan het arrogant vinden of verdient, ik voel me er goed bij, het is mijn dag. Op mijn verjaardag hoort een birthdayrun, het hoeft geen groot rondje te zijn en ook geen mini maar gewoon een rondje wat goed voelt. Ik ga naar mijn Body Balance les, wil ik samen met opa een tompouce eten en lekker uit eten gaan met mijn ouders, zus, mijn vriend en mijn schoonouders.

Ik vier mijn verjaardag graag, maar dan op mijn manier. Grote cadeaus wil ik dit jaar ook niet want hoe kan het cadeau (mijn beauty camera canon 60D) van vorig jaar overtroffen worden. Kleine cadeaus vind ik dus nu veel leuker. Vandaag wil ik niet alleen cadeaus krijgen maar ik wil ook wat weggeven om te vieren dat ik jarig ben.

Giveaway time
Op mijn instagram account plaats ik vandaag twee foto’s en de inhoud van de foto’s kun je winnen, het gaat om een sportieve en decoratieve/lezers winactie. Deel de foto op instagram met @donderdesign #donderdesign en een reactie hier achterlaten vind ik ook erg leuk.