Blijdorp amazonica vlinders en planten

planten-blijdorpBlijdorp is één van mijn favoriete plekken om in te fotograferen. Amazonica is echt prachtig om te fotograferen. Natuurlijk heb je er de vele vlinders maar ook de planten zijn erg mooi en kleurrijk. Met mijn nieuwe camera ben ik naar de dierentuin gegaan maar nu pas heb ik de foto’s bekeken.

Tijdens de zomeravond voor abonneehouders ben ik gelijk vanuit mijn werk naar de dierentuin gegaan. In amazonica was het lekker rustig zodat ik de tijd kon nemen om te fotograferen en werd ik door de verzorgers nog gewezen op een stel parende vlinders. Zo mooi om te zien hoe stil ze zitten en paren.

Blijdorp amazonica vlinders en planten

Naarmate het donkerder werd zag je ook dat de vlinders een plekje gingen zoeken om uit te rusten. Velen zaten bij elkaar in een boom en natuurlijk leverde dat ook mooie plaatjes op.

Blijdorp amazonica vlinders en planten