Bloemen en strikjes van papier

Een tijdje geleden heb ik weer enorm veel nieuwe creaties gemaakt. Van sieraden, tekeningen tot strikjes voor cadeautjes, binnenkort ga ik weer meer maken dus het lijkt me wel weer eens tijd om wat te laten zien. Vandaag wil ik Bloemen en strikjes van papier laten zien.

Bloemen van papier
Onderstaande bloemen heb ik gemaakt van boekenpapier. Voor de boekenliefhebber zal ik even toelichten dat ik geen echte boeken heb gesloopt maar van die boekjes waar alvast twee of drie hoofdstukken per boek in staan. Echte boeken moet je laten zoals ze zijn en een mooi plekje geven, Ik heb een heel boeket gecreëerd van bloemen van papier, een boeket wat nooit zal verwelken en erg vrolijk staat.

Bloemen en strikjes van papier

Bloemen en strikjes van papier

Strikjes van papier
Wanneer ik cadeautjes inpak vind ik het altijd leuk dit zo feestelijk mogelijk te doen, net dat kleine beetje extra aandacht aan het pakketje geven. Van de strikjes hieronder heb ik een heel doosje gemaakt zodat ze al klaarliggen wanneer ik er één of twee nodig heb. De strikjes hieronder bestaan uit twee lagen omdat de bovenste laag een dun doorzichtig laagje is en de kleurtjes eronder er leuk doorheen schijnen en terug komen in de verpakking.