Boeken is ♥

Boeken is ♥

Dat ik van boeken hou is wel duidelijk en als je me volgt op twitter, facebook of instagram zal je vast gezien hebben dat er weer nieuwe boeken zijn binnen gekomen. Hier een overzichtje.

Dyanne Beekman- Van jas tot tas
Hoe word je de beste vrienden met je kledingkast? Imagoconsultant en fashionondernemer Dyanne Beekman vertelt in jas tot tas hoe je, door je kledingkast te kennen, het maximale uit je garderobe haalt. In theorie heb je maar 12 basiselementen in je kast nodig om je voor elke gelegenheid te kunnen kleden: de ‘jas tot tas’-formule. Voorkomen miskopen, stress in de ochtend en zorgen ervoor dat je vakantiekoffer altijd dicht kan! Ontdek samen met Dyanne je eigen stijl en hoe je deze kunt uitdragen; je bent je eigen stylist! Een fashionboek vol praktische tips en inspirerende beelden

Linda van Rijn – Piste Alarm en Vakantievrienden
Piste alarm – Tijdens een skivakantie in Kirchberg verdwijnt de kleine Marius. De lokale politie staat voor een raadsel…
Vakantievrienden – Op kampeervakantie in Frankrijk met haar gezin raakt Mieke in de ban van de mysterieuze Ewoud. Al snel loopt de spanning op..

Michael Pilarczyk – Dansen in de hemel
DANSEN IN DE HEMEL is het aangrijpende verhaal over twee mensen die worstelen met liefde en dood in een decor van glamour, geldwolven en grootheidswaan. Een actuele roman over verlangen, geld, geluk en echte liefde. Een zoektocht naar onze eigen waarheid.

Jessica Maes/Suzanne Slotboom – Mannenpakken/vrouwenhakken
De 25-jarige Milou stort zich na een relatiebreuk weer in het liefdesleven. Wat ze niet verwacht is dat ze tijdens een afspraakje met een man geïntrigeerd raakt door de lange benen van een vrouw. Ze is toch niet…? Of wel? Dit boek heb ik gelezen en een review hier geplaatst.

Goedele Leyssen – Boost
Met kleine ingrepen kun je snel grote resultaten boeken”, weet ex-journaliste Goedele Leyssen. Met die filosofie schreef ze een boek waarin ze haar kennis en ervaring bundelt. Yoga, gezonde voeding, ademhalings- en meditatietechnieken geven je meer energie en maken je gezonder, mooier en weerbaarder tegen stress. Boost is een praktisch boek vol inspirerende verhalen, tips, eenvoudige oefeningen en recepten. Een aanrader als je op een snelle en gemakkelijke manier je levenskwaliteit wilt verbeteren.

Oswin Beingsick – jouw personal trainer
In Jouw personal trainer neemt personal trainer en columnist van De Telegraaf Oswin Beingsick de (beginnende en gevorderde) fitnesser aan de hand door de wereld van de sportschool. Hij geeft op overzichtelijke wijze antwoord op essentiële vragen als: hoe maak ik trainingsschema’s, hoe deel ik mijn trainingen zo in dat ik optimale resultaten behaal en hoe train ik veilig en zonder blessures? Voor deze laatste vraag is achter in het boek een overzicht opgenomen van de meest voorkomende fitnessoefeningen en -apparaten, geïllustreerd met foto’s zodat in een oogopslag is te zien hoe de oefeningen moeten worden uitgevoerd. Ook besteedt Oswin uitgebreid aandacht aan de rol van voeding bij fitness en afvallen en krijgt de lezer kostbare tips en adviezen die normaliter alleen zijn cliënten krijgen.

Op het moment ben ik aan het lezen in Dansen in de hemel, boost en jouw personal trainer. De laatste twee zijn boeken die je lekker tussendoor even iets kan lezen. Binnenkort zullen de recensies van deze boeken online komen.