Boeken in 2015

Boeken in 2015

Het afgelopen jaar las ik weer lekker veel boeken. Het waren er weer meer dan de voorgaande jaren en toch had ik het idee dat het er meer hadden kunnen zijn. Er viel geen gat in de leesmaanden maar soms vielen er wel weken tussenuit. Dan las ik niks terwijl ik nog zoveel moois te lezen had. Dit jaar wil ik dit anders gaan aanpakken.

Waar ga ik beginnen in de stapel te lezen boeken? Welke boeken wil ik dit jaar hebben? Bij diverse uitgeverijen staan er aanvragen voor boeken open. Of ik iets krijg is de vraag. Ik hoop het wel maar zeker weet ik het pas als de envelop door mijn brievenbus valt. Van één boek ben ik zeker dat ik hem krijg. De grote van Gogh atlas komt wanneer hij uit is mijn kant op. Ik ben erg benieuwd naar dit boek het lijkt me erg mooi en interessant. Alleen de poster van de aankondiging was al erg mooi.

In mijn kast staan een hele boel boeken die nog niet gelezen zijn. Maar hoe en wanneer ik die allemaal ga lezen weet ik nog niet. Ik denk wel een leuk idee gevonden te hebben om ook aan die boeken toe te komen maar ik ga eerst kijken of dat wat is voordat ik dat aan jullie vertel. Ik moet er zoiezo even creatief voor aan de slag.

Hopelijk mag ik en jullie weer veel moois ontdekken en lezen dit jaar. Mocht je nog tips hebben dan zijn ze altijd welkom. Het liefst voor het einde van de maand zodat ik jullie tips mee kan nemen naar het boekenfestijn.

Veel liefs,
Patricia