kast

Boeken lezen uit eigen kast

Het is vrijdag en dat betekent dat je weer een nieuwe Friday Five hier kan vinden. Friday Five wordt gehost door Joost van NerdyGeekyFanboy. Het thema van deze week is: Boeken lezen uit eigen kast.

The Friday Five is een paar weken weggeweest maar hij is terug. Ik kan niet beloven dat ik elke keer mee doe maar ik ga er wel mijn best voor doen want ik blijf het enorm leuk vinden. Vooral vind ik het leuk om The friday fives van anderen te lezen, ik haal er inspiratie uit en zo kom ik nooit zonder een boek te zitten.

Boeken lezen uit mijn eigen kast daar ben ik al een tijdje mee bezig en heel eerlijk denk ik dat er nooit een einde aan gaat komen. Dat zou wel heerlijk zijn een never ending boekenkast. Als je mijn leesvoornemens hebt gelezen dan heb ik al een paar boeken genoemd die ik graag wil lezen dit jaar en die allemaal uit mijn eigen kast komen.

Deze boeken uit eigen kast gaan dit jaar gelezen worden

In mijn leesvoornemens noemde ik al de volgende boeken die ik wil lezen dit jaar Het Achterhuis van Anne Frank, Emma en Verstand en gevoel van Jane Austen en Harry Potter en de steen der wijzen van J.K. Rowling. Deze verschenen al omdat ze op de Gilmore Girls read list staan en daar wil ik al heel lang aan beginnen. Het achterhuis en Harry Potter zijn boeken die ik al eerder gelezen heb maar nog graag een keer wil lezen dus pak ik ze dit jaar erbij.

Naast mijn bed staan drie boeken die ik graag wil lezen Dingen anders doen van Lianne Keemink, Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt van Haemin Sumin en Mindgym van Wouter de Jong. Alle drie de boeken kocht ik het afgelopen jaar. Ik begon in de boeken en ben niet verder gaan lezen. Echt zonde want het zijn goede boeken.

Zeven boeken staan er dus op mijn lijstje uit eigen kast om te lezen dit jaar. Zou het lukken?

Veel liefs