Boeken om naar uit te kijken #4

Boeken om naar uit te kijken #4

De nieuwe boeken die uitkomen vliegen je om de oren. Bij mij nieuw binnen zijn honingzoete dagen van Sarah Kate Lynch en In perfecte conditie van Ellen Hoog. Over deze twee boeken zal dan ook deze maand een recensie verschijnen. Naast dat er nu veel boeken verschijnen kijk ik ook uit naar boeken die nog komen gaan.

Binnenkort komen er echt heel veel leuke boeken uit. Kookboeken, tekenboeken, leesboeken en inspiratieagenda’s.

Een appel per dag is een boek waar ik erg naar uit kijk want inspiratie met een appel is altijd welkom.

Boeken om naar uit te kijken #4

Een inspiratie agenda met recepten wijsheden en meer. Ik heb al een paar previews gezien en dat ziet er echt super mooi uit. Het voordeel je kan elke dag beginnen met deze agenda.

Boeken om naar uit te kijken #4

Alles of Niets! Een boek wat echt zo fijn schijnt te zijn. Het is niet goed dat ik op Twitter zoveel boeken liefhebbers volg want een aantal hebben deze al gelezen en zijn er echt heel enthousiast over.

Sinds ik de directrice van rosemere heb gelezen vind ik dit een heerlijk genre en ik denk dat De vrouw des huizes daar ook bij hoort tot dit genre. Een boek voor de herfst lekker op de bank wanneer de regen tegen het raam tikt en ik me waan in een wereld zoveel jaar terug.

Deliciously Ella, suikervrij eten graag! Ik heb een voorstukje gezien van dit boek en dat ziet er fijn uit. Daarnaast vind ik het belangrijk om lekker te eten maar steeds belangrijker om gezond te eten en dan ook minder suiker. Minder cola is voor mij al stap één maar minder suiker in mijn eten zou ook zeker fijn zijn.

De laatste voor deze keer maar zeker niet een mindere. Eén van mijn hobby’s sinds ik klein ben ik kleuren en dat is met de jaren niet minder geworden. Gelukkig zijn er nu kleurboeken voor volwassen maar een aantal jaar geleden kocht ik nog normale kinderkleurboeken voor mezelf om lekker even te kleuren. Dit boek lijkt me echt prachtig omdat je zoveel kan kleuren op een klein oppervlak.

Welk boek lijkt jouw leuk/mooi/fijn?