Boeken om naar uit te kijken #5

Boeken om naar uit te kijken #5

Het is #boektober en daar doe ik lekker aan mee. Op het moment heb ik elke dag een stukje gelezen al is het maar 5 minuten, een hoofdstuk of een uur elke dag neem ik even de tijd een stukje te lezen. Met mijn eerste boek ben ik nu ver over de helft. Ondertussen worden we geïnspireerd met alle boeken die de anderen lezen. Leuk om te zien dat er sommige dezelfde boeken lezen. Daarnaast komen er weer veel boeken uit die ik graag zou willen lezen. Van kookboeken tot creatieve boeken en ven thrillers tot mooie verhalen.

Het Nieuwe Grote Bakboek- Heel holland bakt
Van de week konden jullie de recensie lezen van Bakken met Menno en deze maand verschijnt er een nieuw boek van heel Holland bakt met recepten van de winnaar. Boeken waarin recepten staan blijven toch heel erg favoriet want toetjes en lekkere tussendoortjes wie wil dat nou niet.

Boeken-om-naar-uit-te-kijken-#5-1

I love Health
Boeken over een healthy lifestyle lees ik graag want ik pik er altijd wel het een en ander van op. Daisy van I love health heeft een super leuke blog met mooie foto’s, fijne artikelen en leuke tips. Dat er nu een boek komt vind ik erg leuk en daar ben ik best benieuwd naar, staan er nieuwe dingen en tips die ik kan gebuiken om gezonder en beter te leven.

Boeken-om-naar-uit-te-kijken-#5-3

Jurassic World
Je houd van dinosaurussen of niet. Je houd van Jurassic world of niet. Ik ben een fan van jurassic world en als hij morgen in de bios zou draaien zou ik er gewoon nog een keer heen gaan. Dit boek lijkt me echt wel gaaf en leuk dat het gecombineerd wordt met een app want Jurassic world is ook heel erg digitaal ingesteld. Natuurlijk is het een kinderboek maar dat maakt niet uit want voor geen een boek ben je te oud.

Boeken-om-naar-uit-te-kijken-#5-4

Het Zentangle boek
Zentangle lijkt me een fijne manier van tekenen. Niet zomaar wat kringels op een blaadje maar een prachtig kunstwerk. Ik ben wel benieuwd naar hoe het ontstaan is en hoe de methode nu precies gaat.

Boeken-om-naar-uit-te-kijken-#5-6

Gelukkig zijn
Door deze tekst lijkt het me echt een fijn boek:  Dit werkboek zorgt ervoor dat je dag opvrolijkt; het leidt je af en verfrist. De opdrachten nodigen je uit om te tekenen, te schrijven en fijne herinneringen op te halen. Ontdek jouw persoonlijke geluksmomentjes, en elke dag wordt een beetje vrolijker. Uit onderzoek blijkt dat je 40% van je levensgeluk zelf bepaalt. Ga aan de slag en maak jezelf een beetje gelukkiger!

Boeken-om-naar-uit-te-kijken-#5-7

Dit boek lijkt op wreck this journal en the reading challenge. Een boek waarin je moet schrijven, tekenen en plakken. Waarin je herinneringen maakt en dingen leert die je anders niet zag. Heerlijk zulke opdrachten.

Boeken-om-naar-uit-te-kijken-#5-8

Kijk niet om
Alleen de titel al brrr, ik ben bang in het donker en haat het om om te kijken want dan zie ik niet wat voor me gebeurt maar wat gebeurt er dan achter me. Ik denk dat dit een boek is wat me de rillingen geeft wel heerlijk voor de donkere maanden, na het lezen ga ik dan zeker niet meer naar buiten.

Boeken-om-naar-uit-te-kijken-#5-9

Waar ben je
Dit lijkt me een heerlijk romantisch boek, een zoektocht naar het verleden in een mooie omgeving. Z&K is goed in het uitgeven van feelgood boeken en ik verwacht dat deze een hele fijne is.

Boeken-om-naar-uit-te-kijken-#5-10

Welk van deze boeken zou op jouw lijstje komen te staan?