Boekenfestijn aankopen 2016

Boekenfestijn aankopen 2016

Vorige week donderdagavond was ik met samen met Rianne op het Boekenfestijn in Ahoy Rotterdam. Ons uitje van de maand januari die we nu al een aantal jaar doen. Vandaag laat ik jullie zien welke boeken ik er heb gekocht.

Donderdagavond bestel ik twee pizza’s en heerlijke cheese bites bij Domino’s en wacht ik op Rianne. Onderweg eten we de cheesebites al, deze zijn vers gemaakt terwijl er nog een paar zakjes lagen, echt super fijn want vers zijn ze het lekkerste. Op de parkeerplaats eten we onze pizza op en dan gaan we met de metro richting Ahoy.

We pakken allebei een karretje en gaan eerst richting de leesboeken. Rijen met boeken voor ons en lekker de tijd. Het is rustiger dan ik gewend ben en dat vind ik enorm fijn. Zo kunnen we lekker lopen en alles rustig bekijken. Er vallen al snel boeken in onze karretjes. We lopen langs alle rijen. Mijn buit?

Acht boeken met titels ertussen die ik al een tijdje wil. Zo heb ik Shopaholic naar de sterren kunnen toeveoegen aan mijn shopaholic serie. Heb ik nieuwe boeken van Chantal van Gastel en Met een knipoog van Marian Keyes heb ik een half jaar geleden in mijn handen gehad maar ik koos Ik ben de nacht toen.

Al een tijd wil ik een boek van Nora Roberts lezen en toen ik een rij boeken van haar zag liggen sprak de voorkant van Middernacht me gelijk aan. Deze heb ik dan ook uitgekozen om kennis te maken met deze schrijfster.

Het boek hierboven pakket ik op door de cover en het lijkt me wel een hele bijzondere thriller. Binnenkort ga ik zeker in een paar boeken al beginnen en dan zullen de recensies vanzelf volgen.

Ben jij ook op het boekenfestijn geweest? Wat heb je gekocht?

Bewaren