Boekenfestijn betekent een overload aan boeken

Het boekenfestijn is in Rotterdam gisteren weer begonnen, dit betekent een overload aan boeken voor een kleiner prijsje dan normaal en laat ik dat nou heerlijk vinden. De boeken liggen gestapeld uitgestald dus je ziet meteen de voorkant, voor mij de ideale manier om boeken te zoeken want alleen naar een rug kijken hou ik niet van. Door de voorkant wordt ik geprikkeld om de achterkant wel of niet te lezen. Samen met mijn zus ging ik gisterenavond de paden af opzoek naar mooie boeken die onze kasten mogen vullen. Onze buit kun je groot of klein noemen, het is maar hoe je het ziet. Voor mij was dit een kleine maar enorm mooie buit. Van de week meer over mijn boeken. Wil je ook nog een aantal leeuke mooie boeken scoren dan kan dat t/m zondag in Ahoy Rotterdam.

boekenfestijn

Volgend jaar gaan wij zeker weer even kijken, ik hoop dan wel een groter deel van mijn boekenkast te hebben gelezen want anders blijft de te lezen stapel groter dan de gelezen stapel en dat is ook niet helemaal de bedoeling.