#Boektober

#Boektober

E-mails komen bij mij binnen in diverse mailboxen. Werk, prive, oud, blog en hardlopen. Voor de één onoverzichtelijk voor mij heel fijn. In de mailbox van mijn blog vind ik meestal de leukste mailtjes. Persevents, nieuwe boeken, reacties op mijn blog en nog veel meer. Afgelopen woensdag zat er weer zo’n leuke email in mijn mailbox en dit keer is het een mail die jullie misschien ook wel leuk vinden.

De Email:

Heb jij zin om meer te lezen, maar kom je er niet aan toe? Of zou je graag lekker in de leesflow willen komen? In oktober gaan we heel graag met jou de uitdaging aan om meer te lezen dan je nu al doet. Iedereen kan deelnemen aan #Boektober en het is gratis! Wat je nodig hebt? Leesvoer en zin om mee te doen aan deze gezellige reading challenge. Doe je mee?

Daag jezelf uit
Of je nu graag uit je leesdip wilt krabbelen of dat je het lezen gaat ontdekken; iedereen kan deelnemen aan #Boektober. Geef jezelf de uitdaging mee om een X aantal boeken te lezen tijdens de maand oktober en je bent klaar! Althans, wel met het uitdagen van jezelf. Het echte leeswerk moet natuurlijk nog beginnen. Bedenk welke boeken je graag zou willen lezen en leg deze alvast klaar of ren naar de winkel om van je wishlist realiteit te maken. Helemaal klaar voor #Boektober? Tweet ‘Ik doe mee met #Boektober en ik ga de uitdaging aan om meer te lezen dan ik nu doe! Durf jij de uitdaging aan?’ of meld je gezellig aan op Facebook via het event #Boektober.

Inschrijven #Boektober
Schrijf je nu in voor Boekazine, de nieuwsbrief waarin we samen aan de slag gaan om de uitdaging voor #Boektober te realiseren. We delen heerlijke inspiratie en leestips, interviews met auteurs, boekbloggers die écht het volgen waard zijn en meer! Je krijgt tevens leuke opdrachten die gerelateerd zijn aan #Boektober waardoor jij helemaal de leesflow te pakken krijgt. Je kunt je via deze link inschrijven en samen gaan we de maand oktober vullen met heerlijk leesvoer!

Heb je vragen over #Boektober? Of wil je er graag meer over weten? Neem gerust contact met mij op door te mailen naar dboer@vbkmedia.nl of te tweeten naar @bydagmarvalerie!

Ga met ons de uitdaging aan om meer te lezen dan je nu al doet: doe mee met #Boektober!  Durf jij de uitdaging aan?

Ik ga de uitdaging aan en jij? Voor mezelf lijkt  het me wel een uitdaging om 5 boeken te lezen in boektober. De onderstaande boeken liggen nu klaar om dan te gaan lezen. Dit kan wijzigen als er een recensie boek binnenkomt want die gaan voor deze boeken.

#Boektober

Welke boeken ga jij lezen?