Booklove tasjes

Booklove tasjes

Ongeveer 25 jaar geleden toen ik met mijn mama naar de markt ging zaten er in haar mand tasjes. Geen plastic tasjes maar jute tasjes. Gekregen bij de kleding winkel of weet ik het waar. Maar mijn moeder had deze in haar mand en als we dan op de markt liepen ging alles wat ze daar kocht netjes in die jute tasjes. Sinds begin dit jaar krijg je nergens meer een plastic tasje want we verwaarlozen het milieu met alle plastic tasjes. Halleluja aan mijn goede voorbeeld mama want ik had ook al aardig wat leuke jutentasjes verzameld.

Om nu elke keer met hetzelfde tasje te lopen vind ik niet leuk. Wanneer je een jutten tasje met een enorm leuke quote kan combineren is het win win. Bij de Donner kocht ik dan ook mijn aller eerste Blossom Books tasje. EAT SLEEP READ REPEAT heerlijke tekst.

Booklove tasjes

Terwijl ik aan het rondkijken was bij Donner kwam ik ook de tasjes tegen waar Rianne er één van gekocht heeft. Helaas die zij heeft gekocht zat er niet meer tussen maar wel een andere leuke. Het is een mini jute tasje. In dit tasje past precies een boek. Ideaal al vraag je het ons want wanneer je dit tasje met je boek in je tas stopt is gelijk je boek beschermt tegen hoekjes of vlekken en nog makkelijk te vinden ook. De kleine tasjes zijn van Libri X een Duits merk.

Booklove tasjes

Natuurlijk wilde ik een foto van beiden boekentasjes. Zie je hoe leuk en vrolijk die van Rianne ook is! We hebben hem beiden bijna elke dag dat we werken bij ons in onze tas en ook wanneer we ergens anders heen gaan. Ik vind het ideaal, ook thuis op de bank gaat het boek na het lezen in de tas.

Booklove tasjes

Heb jij ook een leuk tasje wat een boek quote of iets anders wat met boeken te maken heeft bevat?

Bewaren