Bounz

Bounz but not your boobs

Zondag 25 november was de Bounz work-out georganiseerd door Anita Nederland. Een paar weken ervoor kregen we een oproepje wie er zin had in een Bounz workout. Nou daar had ik wel zin in en ideaal op een zondag dus ik kon gewoon heel makkelijk in Amsterdam komen. 

Met twintig dames arriveerden we bij de locatie. Natuurlijk eerst allemaal elkaar begroten, de nodige knuffels en kussen werden uitgedeeld en met sommige kon ik eindelijk kennismaken. Marjon die alles geregeld heeft was er natuurlijk ook. Een Anita workout daar hoort natuurlijk de juiste kleding bij. Onze goodie bags lagen al klaar.

Mooie linnen rugzakjes met daarin; een reep, rolletjes snoep, dextro, water, brochures, sokken en de Momentum Pro sportbh. Weer heel erg verwend zijn we. Natuurlijk direct omkleden om aan onze workout te kunnen beginnen en de bh goed te testen. Maar wel eerst even Marjon laten zien hoe hij zit en dan worden de bandjes nog even goed gezet en mag ik gaan bounzen.

De Momentum Pro is drie Anita Active Bestsellers verenigd in één stijl. Momentum Pro combineert de Anita DeltaPad, met crossback, verstelbare bandjes aan de voorkant en naadloos gevormde cups. Geïnspireerd door bokskampioen Christina Hammer, gemaakt voor de hoogste atletische eisen. De geïntegreerde Sweat Management technologie zorgt voor een ideaal huidklimaat en transporteert vocht naar buiten.

Naast de Momentum Pro had ik het geluk dat ik van Nicole de Sport Tight Massage kon proberen. Aan de binnenkant heeft deze een masserende 3d-noppenstructuur. De tight zit heel lekker en je voelt de nopjes echt werken op de benen. Dus deze staat hoog op mijn wishlist.

De workout; Na een beetje losspringen, wat al heel erg tof en gezellig is en waar ik dus al wat leer van Shiva, gaan we echt aan de slag. De trainer staat klaar om ons te trainen. We mogen rennen op onze plek, en wanneer hij 1, 2 of 3 roept moeten we iets doen. Van springen tot opdrukken, van squaten tot lunges. Het is echt heftig want hardlopen op je plek op een trampoline is echt killing maar ook super leuk gelukkig. Zweten deed ik al binnen no time maar we waren nog lang niet klaar. We moesten ook heen en weer rennen over de trampolines. Zo veel lol gehad. Gelukkig kregen we tussendoor wel pauzes om lekker zelf rustiger te springen of even te drinken.

Tijdens het bounzen werden we door Janneke vastgelegd. Maar natuurlijk nam ze ook de tijd om foto’s individueel te nemen. Weet je hoe lastig het is om te springen en te lachen en er een beetje goed op te staan. Je ziet dus ook echt elk ribbeltje, hobbeltje en bobbeltje met deze heerlijke kleding. Gelukkig voel ik me bij deze meiden zo op mijn gemak dat het niet uit maakt. Gewoon lekker je ding doen, dat doet iedereen.

Maar hoe zat het nu met de bounz van de boobies? Nou die bleven met de Momentum Pro perfect op de plek zitten. De band onder de borsten blijft perfect zitten. Deze bh heeft de schuimschalen die ik zo fijn vind van de delta pad, dat zit erg lekker en wanneer je het wat fris hebt zijn je tepels niet zichtbaar. Het was even wennen hoe deze bh aan moest want het heeft een crossback maar gelukkig gaf Deborah de tip om hem makkelijk aan te trekken

Heb je een keer de kans om lekker te gaan bounzen met een groep dan moet je dat zeker gaan doen. Bedankt Marjon dat ik dit mee mocht maken en de Momentum Pro goed heb kunnen testen. En alle Anita ladies bedankt voor weer veel gezelligheid.