bouquet

Bouquet 4000 – Machtige verleider

Ooit eerder las ik een Bouquet boek. Ik was veel jonger en vond het vermakelijk maar niet bijzonder. Nu wat jaartjes ouder kan ik genieten van heerlijke romances, liefdes, zwijmelverhalen. Geef mij een thriller en ik lees het maar geef mij erna romantiek, een boek om me in te verliezen. Toen ik het persbericht van Bouquet 4000 las wist ik dat dit lekker zwijmelen zou worden en daarom waagde ik me weer eens aan een bouquet.

Het is niet zomaar een bouquet. Het is editie 4000! 3999 boeken gingen deze editie voor. Romantische verhalen over liefde, trouwen, lust en heerlijke mannen. De romantiek in deze verhalen is zo heerlijk. Je wordt er gewoon vrolijk en romantisch van. Ik zat echt met een glimlach te lezen. Toch dacht ik bij Machtig en ongenaakbaar; waarom zeggen ze niet wat ze allebei voelen. Draai niet zo om elkaar heen en vertel elkaar wat je voelt, schiet op! Natuurlijk is het niet alleen maar romantiek maar ook een beetje drama en hard to get. Ik kan je vertellen dat ik genoten heb van deze 4000ste editie. Ik zal wel vaker een bouquet willen gaan lezen, ik heb er nog 3999 te gaan gelukkig.

Deze bouquet bestaat uit drie verhalen. Machtig en ongenaakbaar, Grieks en verleidelijk en Sexy en arrogant en dat vormt samen Machtige verleider. Machtige verleider een toepasselijke naam want de mannen in alle drie de verhalen zijn machtige verleiders. Aantrekkelijke mannen die alle vrouwen achter zich aan krijgen en machtig overkomen.

Machtig en ongenaakbaar gaat over de Braziliaanse miljardair Zac da Rocha. Zac wil met serveerster Freddie Lassiter trouwen! Bovendien belooft hij ervoor te zorgen dat het de kinderen die zij onder haar hoede heeft nooit aan iets zal ontbreken. Er is wel een voorwaarde: ze moet hem een erfgenaam schenken. Durft ze aan de knappe maar afstandelijke Zac haar jawoord te geven?

Grieks en verleidelijk gaat over Tamsyn Wilson. Tamsyn heeft het niet heel breed en raakt nogal vaak haar baantjes kwijt. Wanneer haar zus gaat trouwen komt ze Xan Constantinides tegen waar ze een opwindende nacht beleven. Ze had niet verwacht Xan ooit nog te zien na de opwindende nacht waarin ze haar onschuld verloor. Maar nu heeft hij op stel en sprong een bruid nodig en stelt hij voor dat ze trouwen! Als ruil zal hij zorgen dat het haar aan niks ontbreekt en ze een opleiding kan volgen die ze wil. Tamsyn stemt in, maar hoe kan ze voorkomen dat ze haar hart aan de Griekse tycoon verliest?

Sexy en arrogant gaat over actrice Kate Holiday. Kate heeft al jaren een oogje op Lachlan alleen die gaat nu trouwen met haar zus. Ze heeft beloofd bruidsmeisje te zijn voor haar zus. Gelukkig vergeet ze Lachlan op slag wanneer ze een van de gasten ontmoet, de sexy en schatrijke producent Blake Randall. Hij lijkt zeer van haar gecharmeerd en biedt haar zelfs een filmrol aan! Het geluk lijkt haar eindelijk toe te lachen, maar kan ze Blake wel vertrouwen?

Deze bouquet reeks was heerlijk om te lezen. Even verdwijnen in een andere wereld van rijkdom, mooie jurken, geld, liefde, romantiek, verlangen, begeerte. Alles komt voorbij. Jammer genoeg zijn de verhalen maar rond de 150 bladzijden. Van mij hadden ze nog langer mogen duren, uitgebreider mogen zijn want ik zat zo fijn in de verhalen. De dames zijn zo normaal dat je ermee kunt identificeren. Hoe zal het zijn om in zulke jurken te lopen opeens maar ook dat zo’n lekkere man je de aandacht geeft die je zou willen.

Ik heb echt genoten van alle drie de verhalen. Mijn favoriet was zeker Grieks en verleidelijk, ik zag zo de omgeving voor me, hoe het uitzicht in de slaapkamer zou zijn. Mactig en ongenaakbaar was zo’n heerlijk einde de romantiek spatte er enorm van af. Sexy en arrogant was voor mij net minder dan de andere twee maar heb ik op een zondag middag lekker weg zitten lezen met een glimlach op mijn gezicht. Het epiloog wat bij alle drie de verhalen zit is zeker een fijne toevoeging want je wilt gewoon weten hoe het verder met ze gaat en hierdoor krijg je dat inkijkje.

Lekker wegzwijmelen bij drie romantische verleidelijke verhalen dan moet je Bouquet 4000 lezen. Het boek is te koop bij bol.com voor € 5,99 (digitaal) (dit zijn affiliaitelinks – dat betekent dat als je een boek via deze link besteld, ik een percentage van de opbrengst krijg.)

Recensie exemplaar met dank aan Uitgeverij Harlequin / Harper Collins