Braga & Co personal training

Braga & Co personal training

Afgelopen dinsdag stond er iets super leuks op mijn planning. Iets waar ik al een tijdje benieuwd naar ben. Dinsdag om half 1 had ik een personal training van Marvin Braga Tavares. Na de 10 km in Rotterdam ontving ik een mailtje van het world trade centre dat ik een personal training had gewonnen bij Braga & co personal training. We planden de training in tijdens mijn vakantie en zo was ik daar dan afgelopen dinsdag.

Zoals jullie hebben kunnen lezen liep ik de hemelvaartsdagloop donderdag en de ladiesrun op een zondag. De spieren gaven flinke signalen af maar van een beetje spierpijn ga ik niet kapot. Dinsdag om half 1 stond ik klaar om een training te krijgen. Ik werd enorm spontaan begroet door Marvin en hij liet me de ruimte zien. Het is een grote kamer in het world trade centre. Uitzicht op de meent en de bibliotheek, ik zeg een prima plek.

De training was enorm leuk. Ik moest beginnen met 6 minuten touwtje springen. Mijn ervaring met touwtje springen is niet meer zoals vroeger, ik probeer het af en toe met mijn Nike springtouw maar dat gaat niet zo lekker. Het springtouw waar ik mee moest springen was er één van reebok. Een heel simpel springtouw met twee handvaten die heel los zaten om het touw, simpel maar zo fijn. De 6 minuten werden steeds zwaarder, die kuiten wisten niet wat ze hadden. Een ruim uur ben ik bezig geweest en het voelde niet zo, ja kwa zweten en inspanning wel maar niet kwa tijd. Alle onderdelen kwamen aan bod, oefeningen voor de benen, buik, rug en armen. Ik heb getraind met een springtouw, een medicine ball, een gymbal, een stepbank, een kettlebell, een curlbar en het technogym apparaat

De training was top, Marvin is een fijn persoon, hij zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt, je heerlijk traint en doorzet. Na de training zat ik lekker vol energie. De volgende dag waren ook mijn bovenbenen aan de beurt om spierpijn te vertonen, langzaam aan ook mijn bovenlichaam maar heerlijk want ik weet dat ik wat gedaan heb.

Na de training heb ik ook gelijk wat besteld want de warming up met een springtouw is toch wel erg fijn. Wanneer de runnovations in Rotterdam weer beginnen hoop ik dat ze op zaterdag of zondag komen en anders ga ik gewoon een keer proberen om 6.30 in Rotterdam te zijn op een vrijdag en gewoon mee te trainen.

Een personal training van Marvin is echt gaaf! Mijn gymbal ga ik af stoffen en gebruiken voor de oefening die ik gedaan heb.