course

Mijn bullet journal crash course

Bullet Journals, iedereen lijkt ze momenteel bij te houden maar wat is voor mij de beste manier en wat wil ik erin bijhouden? Het zal voor mij echt een ideaal systeem zijn zeer met mijn duizend en één rondzwervende briefjes maar hoe begin ik op de beste manier voor mij. Pinterest staat boordevol tips en natuurlijk heb ik daar een aantal van opgeslagen op mijn eigen bord maar ik wil meer weten. Meer uitleg over hoe het werkt en hoe ik aan de slag kan gaan. Mijn bullet journal crash course gaat hier op in en geeft een duidelijke uitleg en veel inspiratie.

Een bullet journal is het perfecte boek om al jouw afspraken, taken, plannen, doelen, to-dolijstjes, verjaardagen en veel meer op één plek en volgens een handig systeem te verzamelen. In deze ‘Crash course’ vind je naast een uitleg over dit systeem alle tips en tricks die je nodig hebt om het helemaal aan jouw wensen en behoeften aan te passen. Bovendien staat dit boek bomvol inspiratie, voorbeelden en handige sjablonen zodat je direct aan de slag kunt met je eigen bullet journal. Dankzij deze ‘Crash course’ tover je elk notitieboek om in een onmisbare tool die je leven makkelijker, leuker én creatiever maakt.

Wat vind ik van de Mijn bullet journal crash course

Het uiterlijk van de Mijn bullet journal crash course is heel mooi. De cover is wit met stippen. De stippen zijn van folie en geven een mooi effect. De pagina’s zijn allemaal heel erg inspirerend en mooi opgemaakt. Geen saai boekje met alleen maar tekst en uitleg, nee er is aandacht besteed aan de looks van dit boekje en tegelijkertijd is het een inspiratiebron om je bullet journal ook zo mooi te maken. Er staan goede tips in zoals hoe je het jezelf gemakkelijk kan maken want wanneer je elke keer dezelfde vakken gebruikt kan je daar mallen voor maken. Zo kan je gemakkelijk elke keer je lay-out opzetten en gaat het veel sneller. Door dit boek weet ik beter hoe ik het wil indelen, wat voor mij gaat werken en heb ik een aantal lay-outs geprobeerd om tot de lay-out te komen die bij mijn week/dag past. Ik heb zat inspiratie om mijn bullet journal beter te gebruiken, challenges makkelijker te volbrengen en info bij te houden.

In de video hieronder laat ik meer zien van het boek en vertel ik er ook bij wat ik ervan vind. In de video zie je beter de looks van het boekje vooral de omslag.

Wil jij ook meer tips & tricks om jouw Bullet journal zo goed mogelijk bij te houden dan kan je het boek voor € 12,50 bij bol.com  kopen(dit zijn affiliaitelinks – dat betekent dat als je een boek via deze link besteld, ik een percentage van de opbrengst krijg.)

Recensie exemplaar met dank aan Uitgeverij BBNC

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren