Bye bye 2015

Bye bye 2015

Elk jaar start je met de hoop dat het beter of gewoon even fijn als het vorige wordt. Helaas heb je het niet voor het kiezen. We delen allemaal onze geluksmomenten aan het einde van het jaar maar natuurlijk waren we niet heel het jaar door blij en gebeurde er elke dag wat leuks. Wij begonnen het jaar met een stevige omhelzing, een jaar met nare gebeurtenissen achter ons latend en dan ben je nog niet eens twee dagen verder en dan gebeurt er weer wat. Wij zaten op 2 januari 2015 in het ziekenhuis, wij mogen van geluk spreken dat deze persoon nog steeds bij ons is want het had heel anders kunnen lopen. Op deze momenten besef je je maar al te goed dat het leven zo voorbij kan zijn en de personen om je heen ook. Deze 2e dag van januari bracht ons ook wat moois want in een ander ziekenhuis iets verderop werd er een kleine baby geboren, een nieuw familielid. Elke dag heeft dus gelukkig wat moois. Vandaag kijk ik terug op 2015 en wat voor moois dit voor mij heeft gebracht en dan aan het einde dan besef je toch altijd weer hoeveel gelukkige momenten er zijn geweest.

Bye-bye-2015

Januari
De maand waarin ik met de Girls love 2 run mee liep in Rotterdam maar niet voordat ik Wendy in real life ontmoette en een hapje met haar ging eten voordat we samen meeliepen met de girls. Deze ontmoeting zou niet de laatste worden, blij dat ik deze lieve dame heb leren kennen. We aten in januari vaak in het ziekenhuis, meevaller was het uitzicht want dat waren twee bruggen van Rotterdam, echt prachtig. Natuurlijk was er in januari ook weer een loop met de Rotterdam Running Crew en gingen we over de derde grote brug van Rotterdam de van Briennenoord. Die dreunde helemaal mee, magisch. Het lijkt wel of ik blijf hardlopen want deze maand liep ik ook mijn eerste onofficiële halve marathon en totaal 22 km met Zélia over mijn paden en was er een meeting met de hele hardloopmeidengroep.

Bye-bye-2015-1

Februari
Bij toeval maakte ik een dag voordat het bord gemeente Nederlek weggehaald zou worden een foto met het bord, ben daar heel blij mee want voor mij is het Nederlek, mijn geboorteplaats en de plaats waar ik me thuis voel. Mijn twee monsters ooo wat kunnen ze zo lief zijn en samen liggen maar ook enorm achter elkaar aan rennen vinden ze leuk. Ik maakte deze maand een nieuw logo, iets wat beter bij mij past en ik ben er nog steeds heel tevreden over. De girls love 2 run had de tweede run georganiseerd vanuit een gebouw waar ik al zo lang in wilde om het uitzicht te zien en man dat was zo gaaf. De run was ook erg leuk en gezellig. Met Rianne ben ik naar de bioscoop geweest waar de film van de Backstreet Boys draaide alleen die avond, we hebben genoten en vooral van het concert erna. Febrauri gaf ons ook nog een beetje wit en daar kan ik echt van genieten.

Bye-bye-2015-2

Maart
Het wedstrijd seizoen is van start! Met mijn hardloopvriendinnen ga ik een rondje om de Kralingse plas en natuurlijk over de vlonders want dat is zo gaaf. Tijdens de CPC liep ik de 10 km en in Zandvoort liep ik door weer en wind over het strand een afstand van 12 km beide keren met Rianne erbij en natuurlijk bijna alle hardloopmeiden en ook vele andere hardlopers die ik nu ondertussen heb leren kennen. Bij de Rotterdam Running Crew in de ahoy liep ik maar mee met de 3 km, ik wilde deze run niet missen maar was niet in top conditie. Gelukkig hebben ze de keuze uit 3 afstanden, het was super leuk en ik had afgesproken samen met Amanda te gaan zodat we beiden er niet alleen zouden staan. Naast al het hardlopen was ik ook enorm blij met de lammetjes die er weer waren en mijn nieuwe brillen.

Bye-bye-2015-3

April
Een maand waarin één wedstrijd gepland was maar waar ik er drie in één week liep. De kuip run, de mini marathon en de 1/4e marathon en ik ontmoette Evy. Hardlopen door de kuip was zo geweldig, over de trappen langs mijn trouwe supporters in vak s, ja mijn mama in vak s ahhahaha hooligan mama. Door de spelerstunnel over het heilige gras, magisch. Dan het weekend Rotterdam, mama die op zaterdag mee ging als supporter maar eerst ontmoette ik evy en hadden we een lezing van haar. Toen startte de mini marathon. 4.22 zeiknatte kilometers door Rotterdam en over de Coolsingel finishen. De tweede dag Rotterdam 10.55 door Rotterdam met Nicole en Wendy en You’ll never walk alone over de finsih want wij gingen hand in hand over die finish. Rianne en ik gingen op tweede paasdag naar Sugar city voor het culy festival en samen met mijn vriend ging ik naar de dierentuin genieten van een heerlijke middag. Die katjes, daar is er één rebel van maar welke geen idee ze waren echt nog maar een paar dagen oud.

Bye-bye-2015-4

Mei
In mei waren er weer veel mooie momenten, van de bloesem die valt van de boom tot onze katjes die bij elkaar kruipen. Papa werd 60 en dat vierden we met een sushi date. Op zijn verjaardag was het hemelvaartsdag en dat betekend de hemelvaartsdagloop. Mijn loopje die papa maar al te graag wou dat ik liep. Op mijn rug onze twee voeten met de tekst You’ll never walk alone. Nooit loop ik alleen, ik heb ze allemaal bij me ook al zijn ze er niet allemaal bij ze lopen allemaal mee. Het leukste was dat ook opa weer aanwezig was, ik geniet erg van alles waar hij nog bij is.

Bye-bye-2015-5

Juni
Juni de maand waarin ik 30 werd, 3 wedstrijden liep en waarvan één zelfs op mijn verjaardag voor Kika. De ladiesrun was weer erg gezellig met een hele stoet roze dames voor me achter me en naast me. Ik liep een lekkere 10 km en genoot van de route. De zuidersterloop was weer zwaar maar wie stonden daar als verassing papa en mama en dat maakte het fijner, ik had iemand om naar toe te lopen. De run for Kika zal ik niet gauw vergeten, ik had een mooi bedrag opgehaald en werd op mijn verjaardag toegezongen en op het podium gehaald door de organisatie. Binkey kwam bij ons logeren en Rebel de nieuwe aanwinst gingen we halen om bij Binkey en Rianne thuis af te zetten. De maand sloten we af met een dagje sauna echt zo enorm lekker om te doen.

Bye-bye-2015-6

Juli
Een warme maand waarin ik mijn eerste strandrun had in Kijkduin. Erna een heerlijke wandeling terug naar de auto over het strand samen met Alyssa, Petra en Niki genoten we van het zand, het water, de ondergaande zon en elkaars gezeldschap. Ging ik naar Breda om te lunchen met mijn hardloopvriendinnen en genoot ik ervoor even van het prachtige bos. Ik ontving de grote van gogh atlas en maakte van een ander boek kersthangers (ik was er inderdaad op tijd bij). In de sportschool genoot ik van het buiten terrein, met de warme temperaturen was het lekker om buiten te trainen.

Bye-bye-2015-7

Augustus
In de zomer gourmetten, moet kunnen toch? Het was in ieder geval een leuke verassing van mijn vriend. De warmte maakte de wolken boos en dat was een mooie gelegenheid om foto’s te maken van de onweer. Natuurlijk de ronde van west in augustus en kwam Eveline naar me toe om mee te fietsen tijdens mijn duurloop en erna gezellig te kletsen en lunchen. Zo jammer dat we best ver van elkaar vandaan wonen maar wanneer we bij elkaar zijn dan is het goed en kunnen we uren kletsen, of niet en gewoon niks doen bij elkaar. Mijn boekenkast ging verhuizen naar een mooiere plek en daar ben ik nog steeds blij mee. Het bijzonderste van deze maand was een telefoontje en een paar dagen laten zaten mijn vriend en ik opeens in een limousine richting Duitsland voor Gamescom. Wat was dat gaaf om mee te maken inclusief vip passen.

Bye-bye-2015-8

September
Weer een lekkere actieve maand met de Ronde van Nedstaal, de leontien ladies run en ride en de ride deden we dit keer met zijn drieën, dat was erg gezellig en mama vond het allemaal toch wel leuk en makkelijker dan gedacht. Op mijn werk werden posters gemaakt met mijn foto’s wat voelde dat goed om mijn foto’s zo groot te zien. Mevrouw Mieps ging werken aan haar perfecte conditie en Rebel die knuffelde ik elke keer kapot. En weer sushi maar nu op Rianne haar verjaardag. Volgensmij vonden we dat wel erg lekker het afgelopen jaar sushidates.

Bye-bye-2015-9

Oktober
Veel geluksmomenten deze maand, zelfs met twee momenten waar ik van blijdschap ging huilen en dat in het openbaar, en één waarvan een aantal mensen wel heel vreemd stonden te kijken. Op mijn werk maakte ik kinderboeken, van printen tot totale afwerking, ik blijf dat erg leuk vinden en ook bijzonder. Ik liep de halve marathon van Eindhoven en genoot de dag erna met Rianne in de sauna van de rust en daarna sushi. Ik maakt met mama een heerlijke wandeling in het Loetbos en met mijn vriend in het Kralingse bos. Met Eveline ging ik naar Keith Haring in de Kunsthal en hadden we een fantastische dag.

Bye-bye-2015-10

November
Onze Mevrouw Mieps komt steeds vaker bij ons zitten echt zo heerlijk en Donder die is echt een mamakindje want toen ik een dag en nacht weg was geweest kwam ik maar niet los van hem. Ik was gezellig bij Eveline in Eindhoven geweest voor het Glow festival en de gezelligheid. Een vroeg kerst cadeautje kreeg ik van mijn mannetje, super leuke oorbellen in kerststijl. Ik bezocht de olifanten in de dierentuin en Adele bracht een nieuw album uit die op repeat staat in mijn auto. Het was een drukke maand op het werk maar elke dag maakten we het weer gezellig en leuk.

Bye-bye-2015-11

December
De laatste maand van het jaar vol mooie momenten. Van lekker lezen bij de kerstboom, fijne leuke mooie post ontvangen, een fijn deken cadeau krijgen van mijn ouders en lekker hardlopen tot een gezellige dag weg met mama en vrijwilliger zijn bij de Bruggenloop. Naar het Rijksmuseum met mijn vriend en de swanmarket met mijn zus. Zelfs mijn oren heb ik laten piercen met drie gaatjes en ik ben er zo ontzettend blij mee.

Dit was twaalf maanden in het kort. Enorm veel mooie momenten, kleine maar ook grote momenten, nu is het niet zo moeilijk om mij blij te maken want een pakketje of een envelop via de post heeft me ook menig maal dit jaar blij gemaakt. Naast al deze geluk momenten van mezelf ben ik ook heel erg blij geweest voor anderen. Voor Rianne die er nu een kleine Rebel Bebbel bij heeft al maakt hij haar elke morgen vroeg wakker hij heeft nu al haar hart gestolen. Voor Eveline ben ik enorm blij en dat met baby-nieuws wie had dat gedacht. Ik wens hun dit geluk en ik hoop op een hele mooie datum waarop dit kleintje ter wereld komt (jij weet welke eef :D). Ik heb zoveel leuks meegemaakt, zoveel moois mogen ontvangen, mogen doen en daar is een blogpost veel te kort voor. Elke dag gebeurt er wel iets moois, ik kijk terug op een mooi jaar ondanks momenten die minder fijn zijn geweest, de goede momenten onthou ik gelukkig veel beter.