kierewiet

Cathy Kelly – Kierewiet

Sinds The Friday Five pak ik elke keer een boek met een bepaalde letter uit d kast om te lezen. Ja uit de kast een boek die er al lang in staat. Dit keer Kierewiet en andere verhalen van Cathy Kelly.

Zes korte verhalen over trouw en ontrouw, flirten en jaloezie, mode en lekker eten, familie en andere rampen. Het zijn hilarische, ontroerende en leuke verhalen. Brief uit Chicago leert je meerdere dingen. Doe jezelf niet beter voor dan je bent, lieg niet, doe wat je graag wilt en bezoek wie je wil en laat dat niet van een ander afhangen.

Het waren zes leuke korte verhalen. De verhalen waren maximaal 34 pagina’s en minimaal 10 pagina’s. Ideaal om nog even een verhaaltje te lezen. Een verhaaltje voor ik naar mijn werk ging, in de pauze of voor ik ging slapen. Alle zes de verhalen waren erg leuk en ze hadden allemaal wel een boodschap in zich. Zelf heb ik van Cathy Kelly al wat boeken gelezen maar heb je dat nog niet dan is dit echt een leuk kennismakingsboekje. Heb je het in je kast staan en nog niet gelezen pak het eens uit je kast en lees Kierewiet en andere verhalen.

Ik vind dit altijd een leuke en goedkope manier om kennis te maken met een auteur.