Lief

Cats; Lief! Lifestyle

Ontzettend vaak heb ik in de Intratuin gestaan en gekeken naar de leuke collectie van Lief!. Het mandje aangeraakt en gekeken hoe de speeltjes eruit zagen. Wanneer je katten hebt dan herken je denk ik wel hun interesse in spullen. De doosjes waar het inzat zijn leuker dan de spullen zelf en spelen met een propje is leuker dan met een balletje. Toch wil je wat voor ze kopen of aan ze geven. Via Intratuin won ik een set aan Lief! spullen en kon ik mijn katten verwennen met leuke spulletjes.

Een hele doos met spullen kwam binnen en natuurlijk was voor de katten de doos ontzettend interessant. Ik had geen idee wat er allemaal in de doos zou zitten, ik dacht alleen een mandje maar er zat echt veel meer in. Een hele verrassing, dat is wel ontzettend leuk. Schoonmaakdoekjes voor de katten, kattenbakgrind, een lief boodschappentas, een etensbakje, een mandje en speeltjes.

Ik hoor je denken katten schoonmaakdoekjes? Ja dat had ik ook. Ik had echt geen idee dat het bestond. De eerste zijn hygiënische doekjes voor de ogen en oren van de kat. Ik heb ze al gebruikt bij Donder en Mieps, ze zijn er niet echt fan van maar ja het is nat en van natte dingen houden ze niet. De Sanicat Essential Lotus Flower Wipes die zijn wel erg fijn. Het is een washandje door de handschoenenvorm, wordt het reinigen van het volledige lichaam veel gemakkelijker. Het is ideaal wanneer Donder vies is van op het balkon spelen. Zijn haar is zachter en hij is lekker schoon. Bijkomend voordeel hij gaat zit uitgebreid wassen erbij. De kattenbakvulling die erbij zit ruikt erg lekker maar of ze het lekker gaan vinden weet ik nog niet het is namelijk met Aloë vera geur, voor ons wel heel lekker.

Maar leuk al die schoonmaakspullen daar kunnen de katten natuurlijk niks mee, ja schoon worden en hun behoefte in doen maar ze willen ook spelen. Het kattenspeeltje in de vorm van een vis vind ik echt super leuk en daar wordt wel af en toe mee gespeeld of geslapen. In de vis zit catnip verwerkt dus het trekt ook wel hun aandacht. Ook met catnip drie hele zachte balletjes in diverse kleuren blauw. Balletjes zijn altijd goed en leuk om mee te spelen.

Er is ook gelijk gedacht aan een etensbakje want van al dat spelen krijgen ze natuurlijk honger. De Lief!  plastic dubbele voerbak is een eet- en drinkbak met antisliprand. De binnenkant van de bakken bestaat uit twee RVS bakjes die  je er makkelijk uit haalt. Een vrolijk etensbakje waar al veel brokjes uitgegeten zijn.

 

Maar waar het echt om ging: het mandje! Het mandje is zo lekker zacht van binnen en stoer van buiten. Een mandje voor Donder, alleen Mevrouw Mieps heeft er al meer in gelegen en geslapen dan Donder. Maar als hang kussen vind hij hem ook perfect.

Echt een heel leuk pakket waar ze nog heel lang plezier van zullen hebben. Er staan zeker nog een aantal dingen op het wensen lijstje van Lief! De krabpaal vind ik echt tof, het kussen want oooo wat zijn hun gek op kussens, een hangmandje voor mevrouw Mieps en een stoere riem voor Donder.

Wat heb jij voor je katten en hebben ze een favoriet speeltje of zijn bij jouw dozen ook zo favoriet?

 

In deze post maak ik gebruik van affiliaitelinks dit zodat ik mijn blog nog leuker kan maken.

Bewaren