bookcats

Cats; We are bookcats

Wij hebben Bookcats Onze katten zijn een stelletje mafkezen. Vooral kleine Mevrouw Mieps. We weten vaak niet wat we met haar aanmoeten. Ze gaat bovenop je slapen maar wil je haar optillen oooo dan breekt het gemiep uit. En hoe oud ze is? Ze lijkt nog maar een klein katje maar we hebben haar echt al een aantal jaar. Onze mini Mieps.

Beide katten liggen graag bij ons, vooral Donder. Wanneer ik thuis kom en ga zitten dan ploft meneer tegen me aan. Maar het mooiste is wanneer ik mijn boek neerleg en er één van de twee besluit erop te gaan liggen of zitten. De boeken zijn niet van mij, nee! Ze zijn van hun. Ik kan op deze manier dus echt een paar uur mijn boek kwijt zijn.

 

 

Alleen op een boekje slapen nee joh af en toe lezen ze ook een paar bladzijdes mee want het is best interessant wat ik allemaal lees.

Creatief bezig zijn is ook altijd leuk want als er dan ene boek tussen ligt dan gaan we daar gewoon bijliggen. Dat is toch geen enkel probleem?

Ja wij, Donder en Mevrouw Mieps hangen, zitten, liggen, lopen graag over de boeken van ons vrouwtje. Leuk toch wij geïnteresseerd zijn in de boeken van ons vrouwtje.

Bewaren