eat

Cats; We love to eat

Onze katten krijgen elke ochtend eten. Ja echt waar dat weet ik heel zeker. Maar wanneer je bij ons in de keuken staat en je bent net wakker dan denk je dat ze nooit wat krijgen. Een geluid komt eruit die beesten niet normaal. Vooral de mini van de twee. Hoe ze zo mini blijft ik heb geen idee want she loves to eat!

Al een tijdje heb ik niks gedeeld over mijn katjes en daar ga ik weer verandering in brengen. Meer persoonlijke artikelen tussen de recensies door en daar horen mijn viervoeters bij. Ik ontvang veel post en pakketjes die hun maar wat te leuk vinden. Wanneer de boeken uit de doosjes zijn dan zijn die doosjes natuurlijk voor hun. Want doosjes zijn gewoon te leuk. De één in het doosje de ander er naast of toch proberen om er ook bij te passen. Toch denk ik ook wel aan hun. Toen ik bij Felix voorbij zag komen dat je een proef pakketje op kon vragen heb ik dat gedaan.

Niet wetend dat het pakketje in een kartonnetje zou komen en onze katjes aan de verpakking al doorhadden wat erin zat. Het doosje werd gelijk aangevallen. Ja het pakketje moest ik dus afpakken want anders werd het met karton en al opgegeten denk ik. Handig voor hun want nu kregen ze twee keer eten want ze wilden het proeven. Mevrouw Mieps blijft met haar wiebel billen heen en weer lopen tot ze eten krijgt. Van de plek waar ze haar bakje wil tot waar ik sta heen en weer dribbelen.

Het is zo leuk hoe die kleine altijd eet. Echt of haar leven ervan afhangt! Niks wordt van haar gepikt want ze is zelf eerder de pikker maar ze moet het zo snel mogelijk opeten. Natuurlijk even het gemauw vast gelegd en het gesmak van de kleine Mieps. Die kan echt smaken hoor. Let alleen niet op mijn stem ik was echt enorm verkouden en dat is dus duidelijk in mijn stem te horen.

Het eten is goedgekeurd en dan is het tijd om te gaan slapen en uit te buiken.

Eten aangevraagd via de Facebookpagina van Felix niet gesponsord
ik vind het gewoon leuk om over mijn katten te schrijven en daar hoort eten ook gewoon bij.

 

Bewaren