Challenge lovely day

Challenge lovely day

Afgelopen maand was #challengelovelyday op instagram. Een challenge van Josianne van It’s a lovely day. Al eerder deed ze challenges maar elke keer kwam ik er te laat achter en ik wil ze wel vanaf het begin doen. Dit keer was ik er vanaf het begin bij en heb ik hem gewoon helemaal afgemaakt. Normaal vergeet ik het of sla ik een dag over maar dit keer niet.

Hierboven zie je alle dagen en wat het onderwerp was van die dag. Van te voren hebben we deze lijst al gezien en heb ik hem globaal even doorgenomen. Over het algemeen geen moeilijke dingen maar ik wilde mezelf wel uitdagen door niet zomaar een foto te maken. Voor nr 15 Een bankje ben ik 2,5 gaan hardlopen aangezien dat mijn favoriete bankje is. Heb ik voor nummer 24. Iets nieuws mijn nagels gelakt om de nieuwe week met nieuwe nagellak te beginnen. Maakte ik voor 21. Zomeravond een flipagram (mijn eerste) om te laten zien dat ik op vrijdagavond lekker bezig ben in de sportschool. Was ik creatief met 5. Fruit aangezien ik heel de dag onderweg was en in Duitsland was maar ik dronk wel Wicky en dat is ook fruit.

Al mijn foto’s voor challenge lovely day zijn dit. Iets meer dan 31 doto’s aangezien ik drie keer twee keer een foto heb gepost.

Een challenge volhouden daar ben ik echt slecht in maar dit keer is het me toch gelukt en ik vond het super leuk. Je gaat ook beter nadenken over je foto en dat maakt het zo leuk. Het is jammer dat de challenge voorbij is maar ik hou niet op. Ik heb voor mezelf een challenge gemaakt. Een challenge om creatief te blijven met foto’s voor instagram.

Wat mijn challenge is?
Elke dag een foto maken van een boek. Niet zomaar de kaft of een bladzijde maar een ander beeld dan dat ik normaal doe. Hieronder de afbeeldingen die ik op Pinterest heb gezien en me hiertoe hebben geïnspireerd. Vind je het leuk me te volgen op Instagram dan kan dat natuurlijk. Eens kijken of ik 30 dagen creatief een boeken foto kan maken.