Chantal van Gastel - Stop

Chantal van Gastel – Stop

Al zeven boeken uitgegeven en ik heb er nog geen gelezen en dat terwijl ik alleen maar positieve reacties lees. In mijn boekenkast staat al wel  Zwaar verliefd! Ik kocht hem begin dit jaar op het boekenfestijn. Het boek is nog niet gelezen maar binnenkort verwacht ik daar wel verandering in. Waarom? Ik las Stop! Het korte kerstverhaal van Chantal van Gastel.

Speciaal voor hebban schreef Chantal van Gastel een kerstverhaal. Ik hou van korte verhalen, vooral omdat je zo de schrijfstijl van de schrijver leert kennen. Het verhaal is lekker vlot geschreven en erg leuk. Het is ook wel een hedendaags iets wat veel mensen tegenwoordig voelen dus herkenbaar.

Chantal van Gastel - Stop

Het is kerstavond. Mia is de enige die nog aan het werk is op kantoor, al haar collega’s zijn vertrokken naar de kerstborrel. Ze voelt dat ze een grote campagne voor een nog grotere cliënt gaat binnenslepen, en daar heeft ze alles voor over. Maar waarom hoort ze dan steeds een stem in haar hoofd ‘Stop!’ roepen? Is dit wel haar droombaan? Of moet ze de kerstdagen beginnen met een schone lei en een nieuwe uitdaging aangaan?

Dit jaar gaat het niet meer lukken te beginnen in Zwaar verliefd! maar het nieuwe jaar gaat hij zeker gelezen worden.