Christmas Decorations

christmas-decorations-3Als ik naar buiten kijk vind ik het meer herfst dan bijna kerst. Hoe dit komt? Het regent en ik mis de lichtjes die ik vorig jaar overal zag. Ik hou van Christmas Decorations maar wij moeten het dit jaar in mindere maten doen als vorig jaar want met een klein katje die overal in klimt is het even kijken hoe het gaat. De teller van gesneuvelde kerstballen staat op één, gelukkig geen hele dure maar wel één van de eerste die ik gekocht heb. In de boom hangen alleen maar echte ballen dit jaar en geen plastic, omdat er nu zoveel minder in hangt wou ik de zelf gekozen en mooie ballen erin hebben. Ballen met een verhaal of herinnering vindt ik het mooist. De dennenappel, vogel en sneeuwpop hadden we thuis ook en nu moest ik mijn versie hebben. De oranje kerstbal vind ik mooi en anders en mijn schoentjes teller staat nu op vier. Natuurlijk de meest persoonlijke touch van de boom is het boek. Mijn zoektocht voor volgend jaar gaat naar een ander boek en iets wat te maken heeft met fotografie.

 christmas-decorations-4 christmas-decorations-1 christmas-decorations-2

Hebben jullie veel Christmas Decorations?