Christmas presents

Christmas presents

Ken je dat….. we doen niet aan kerst. Wij zijn ook zo en dan op kerstavond en kerstdag liggen er toch cadeaus onder de boom.

Christmas presents

Het begon al op een maandag, na een week vrij te zijn geweest kwam ik afgelopen maandag weer werken en moest ik even op “kantoor”komen. Ik kreeg een doosje met een brief in mijn handen. Van een klant kreeg ik een prachtige verpakking met 3 shotjes wijn erin, echt super leuk. Het volgende wat ik kreeg was van mijn werkgever en zijn vrouw. Een persoonlijk cadeau waar ik ontzettend blij mee ben en het tof vind dat ze deze moeite hebben genomen en niet iets standaards hebben gekocht. Ik kreeg een agfa box fototoestel en een hobby opbergbox, in de opbergbox zat nog een leuke envelop. Van de inhoud heb ik alvast een abonnement genomen op Photo digitaal, de rest ga ik later nog goed besteden.

Kerstavond lag er een pakketje op de deurmat. Een persexemplaar van het boek Nachtmerries van Sharon Bolton lag op de mat om te pre-readen. Mooier kon kerstavond niet beginnen want niks is lekkerder dan je weekend beginnen met een boek op de bank.

Het bleef niet alleen bij een boek want even later stond er nog een pakketje onder de boom en uit de verpakking kwam het luchtje Gucci Guilty, mijn favoriete wintergeur.

Eerste kerstdag lagen er ook presentjes onder de boom bij mijn ouders. Een kerstsok was voor onze kleintjes, de inhoud een speeltje en 2 snoepbakjes van whiskas. Het speeltje vinden ze erg leuk want als ze het goed doen komen er snoepjes uit. Werken voor hun eten. Voor ons stonden er twee dingen onder de boom, het eerste was een fles Coca Cola, wat een hint was naar cadeau 2 en dat was het Coca Cola kookboek. Voor mij als Coca Cola verslaafde wel erg tof. Naast allerlei recepten is het ook een erg mooi boek met spotuv op de voorkant en mooie afbeeldingen binnen in.

Tweede kerstdag bij mijn schoonfamilie ontvingen wij nog een mooi envelopje waar wij zelf wat leuks van mogen kopen. Wat ik ga kopen weet ik nog niet, misschien hou ik het geld wel apart tot het boekenfestijn of koop ik er iets voor mijn camera voor of gewoon wat anders leuks.

Hebben jullie nog iets leuks gehad met kerst?