christmastree

Christmastree

In de donkere dagen van december brengen de lichtjes voor kerst vrolijkheid buiten en in huis. Bij ons thuis is het ook een enorm bron van licht. Het brengt sfeer in huis samen met de versiering in de boom. De blauwe en gele lichtjes met blauwe en zilveren ballen en rode details.

Als we thuis komen zetten we de lichtjes in de boom aan, verwarming om standje lekker warm, de televisie aan en heerlijk genieten van een fijne avond. Hieronder details van onze boom. Je ziet één uil op de foto maar onze boom bevat momenteel al zeven uilen. Een paar jaar geleden is het verzamelen van kerstuilen begonnen en hebben we elke keer al een mooie kunnen toevoegen. Over een paar jaar hebben we een boom met alleen maar uilen en dat vinden we beiden echt enorm leuk eruit zien. Ik ben nog op zoek naar een mooie kerstman maar die heb ik nog steeds niet gevonden deze zoektocht gaat volgend jaar weer verder.

Sommige ballen hebben we al jaren. Anderen nog niet erg lang maar weet ik zeker dat ze elk volgend jaar weer in de boom komen. De sneeuwpop hierboven heb ik echt al heel lang en moet elke jaar in de boom net zoals het kerkje en de engel die we hebben verzameld.

Wat zijn voor jouw de belangrijkste kerstitems in je boom?