Coca Cola Light I ♥ 80

Sinds vorige week is mijn collectie cola flesjes weer uitgebreid en dit maal met een flesje ontworpen door Marc Jacobs. Coca Cola Light I ♥ 80 was mijn keuze. Ik vindt het strakke erg leuk en het is totaal mijn stijl.

Coca Cola Light I ♥ 80‘I ♥  ‘80s’ symboliseert de opkomst van de vrouw in al haar jaren ‘80 glorie. Marc Jacobs vangt haar in een tijdloze en klassieke stijl, met een krachtige rebelse lijn, waaruit ook Marcs liefde voor theater blijkt. De vlinderdas en de Broadway-spotlights die in het design zijn verwerkt, verwijzen ook naar de spectaculaire lancering van Coca-Cola light op Radio City NYC, waar ‘s werelds eerste light frisdrank in 1982 haar debuut maakte in Amerika.

Mijn collectie bestaat nu uit twee ouderwetse flesjes, Manolo Blahnik, Karl Lagerfeld, twee stuks Jean Paul Gaultier en Marc Jacobs Coca Cola Light flesjes. Alle flesjes zijn ongeopend en staan bij elkaar in een kastje. Het enige jammere aan de flesjes vindt ik dat ze van light zijn en ik dat niet drink. Maar het blijft Coca Cola 😀

Ik ben nu al benieuwd wie volgend jaar het flesje gaat ontwerpen en op welke van de drie dan mijn keuze gaat vallen.