Confessions...... you tube kanalen

Confessions…… you tube kanalen

Sinds kort heb ik iets nieuws waar ik graag naar kijk. Het is een kleine verslaving. De verslaving heet You tube. Niet zomaar zoeken op you tube naar leuke filmpjes nee ik volg gewoon kanalen.

Hoe kwam ik er opeens bij? Annemerel begon met een youtube kanaal en vanaf het begin vind ik die echt ontzettend leuk. Wat ik er zo leuk aan vind is dat ik niet hoef te lezen. Geen lappen tekst lezen maar gewoon even kijken en luisteren. De filmpjes duren meestal tussen de 10 – 20 minuten en dat is perfect om even te bekijken. Als zo’n filmpje klaar is krijg je meestal suggesties en zo kwam ik bij nog meer kanalen. Ik volg op dit moment Anna Nooshin, Annemerel, Do you yoga, Laura Brijde (Runninglau), MissLipgloss, Roosmarijn Lisalotte en Tara Stiles.

Anna Nooshin
Anna Nooshin, fashion blogger, online ondernemer en auteur van On Top. Iedere dinsdag en vrijdag plaaatst ze een video over fashion, lifestyle of  beauty. Daarnaast upload ze regelmatig DIY’s, How To video’s en tutorials. Ook deelt ze stijltips, Instagram tips, geeft Anna Nooshin je carrièretips én kijkje mee in het leven aan de hand van vlogs.

Annemerel
Annemerel schrijft op haar eigen lifestyle blog en werkt daarnaast als freelance redacteur. Annemerel deelt op haar youtube kanaal vlogs van reisjes en evenementen die ze bezoekt, work-out video’s en leuke tags. De video’s vind ik heel spontaan en relaxed om even te bekijken.

Miss Lipgloss
Cynthia heeft video’s van vooral beauty, maar ook lifestyledingen zoals recepten, koken en reizen. De lifestyle video’s vind ik zelf het leukste om te bekijken.

Laura Brijde (RunningLau)
Laura volgde ik al via haar blog en instagram. Voor het eerst kwam ik haar vorig jaar tegen tijdens de NTC workout in amsterdam. Super leuke meid en ook dit jaar hebben we elkaar weer gezien. Dit maal tijdens de Zandvoort circuit run. Haar video’s zijn leuk en ook zoals ik haar allebei de keren heb gezien.

Heb je nog tips voor mij wie ik moet volgen?