groot roze

Creachick groot roze schetsboek

Van Creachick heb ik al meerdere schetsboeken. Nu is er een groot roze schetsboek verschenen. De vorige versies, de bruine en de paarse waren A5. Dit schetsboek is mooi knalroze en 245 x 175 mm, dat is echt wel een stukje groter. Hierdoor heb je meer ruimte om lekker creatief bezig te zijn. 

CreaChick inspireert om aan de slag te gaan

Krijg jij ook kriebels in je vingers als je al dat moois ziet wat CreaChick tekent? Gaan jouw handen jeuken als je ziet hoe makkelijk zij mooie tekeningen maakt en wil je het liefst meteen zelf aan de slag? Dan is hier nu het nieuwe extra grote CreaChick schetsboek voor jou! Het schetsboek bevat 108 pagina’s kwalitatief papier waarop je met veel verschillende media kunt werken: fineliners, potlood, stiften en zelfs aquarelverf. En heb je inspiratie nodig? Kijk dan een van haar vele video’s op YouTube! Je krijgt meteen zin om zelf aan de slag te gaan in dit prachtige schetsboek.

Zelf laat ik me vaak inspireren door CreaChick, teken ik mee met de video’s en ga ik lekker aan de slag. Haar stijl is vrolijk, speels en levendig. Dit schetsboek is ook helemaal vrolijk, speels en levendig de kleur zorgt hiervoor maar ook de illustratie van de drie meiden op de voorkant.

Kwaliteit en extra’s

Het papier is 180 gram en off white waardoor kleuren mooier uitkomen in je tekening. Met een band hou je het groot schetsboek mooi dicht en het elastiekje aan de zijkant daar kan je potlood in zodat je altijd kan tekenen waar je ook bent. Achterin zit er een vak waarin je losse dingen op kan bergen en met de leeslint zorg je dat je altijd snel de pagina kan vinden waar je bezig bent.

groot roze

Dit schetsboek is een mooie toevoeging aan mijn collectie en waar ik lekker in kan gaan werken. Wil jij ook dit mooie CreaChick groot roze schetsboek dan kan je hem bestellen bij bol.com voor € 24,99 (dit zijn affiliaitelinks – dat betekent dat als je een boek via deze link besteld, ik een percentage van de opbrengst krijg.)

Recensie exemplaar met dank aan Uitgeverij BBNC