kleurboek II

Creachick kleurboek II

In kleuren kan ik me verliezen. De tijd gaat dan echt aan me voorbij. De ene keer ga ik voor hele gedetailleerde kleurplaten, de andere keer voor kleine kleurplaten maar met Creachick kleurboek II heb ik een mooie middenweg.

Het CreaChick kleurboek II bevat 30 gloednieuwe kleurplaten, handgetekend door Maris in haar unieke, herkenbare stijl. Bij het inkleuren van de bijzondere platen geeft ze je het gevoel een echte illustrator te zijn en heb je urenlang kleurplezier! Je hebt een variatie aan kleurplaten. De ene plaat is heel rustig met alleen een dame die je helemaal in kan kleuren de andere  is een heel natuurlandschap of allemaal lekkere hapjes.  Je kan je helemaal uitleven in dit kleurboek. Je kiest je eigen kleuren en niks is te gek.

creachick II

Looks and feel van Creachick kleurboek II

De looks and feel zijn gelukkig hetzelfde als het eerste kleurboek. Natuurlijk met een andere illustratie op de voorzijde maar verder hetzelfde. Een mooie cover met flappen aan de binnenzijde. De flap aan de achterkant kan je gebruiken om op te tekenen door hem tussen je pagina’s te leggen. Het beschermt dan je volgende tekening tegen doordrukken en aanduwen van lijnen. Het boek heeft extra dik, crèmekleurig papier. Hierop komen kleuren mooi uit.

Elke pagina is enkelzijdig en heeft een perforatielijn. De perforatielijn is er zodat je de tekening uit kan scheuren en je de kunstwerken kunt inlijsten. Het geheel is enkelzijdig zodat je er met veel verschillende soorten kleurmaterialen in kunt werken en het niet gaat doordrukken op de achterzijde. Hierboven een  voorbeeld wat alcoholmarkers met de achterzijde van je illustratie doet. Let op! Het papier in het kleurboek is dik, maar alcoholmarkers drukken door. Leg dus altijd een vel tussen de kleurplaat die je inkleurt en de volgende kleurplaat. Of haal de kleurplaat die je wil kleuren uit het boek door middel van de perforatie die erin zit.

Nog uren kan ik genieten van dit mooie kleurboek. Bij bol.com is dit kleurboek vol leuke kleurplaten te koop voor € 16,99 (dit zijn affiliaitelinks – dat betekent dat als je een boek via deze link besteld, ik een percentage van de opbrengst krijg.)

Recensie exemplaar met dank aan Uitgeverij Mus