puzzel

Creachick puzzel

Geef me een puzzel en ik ben uren zoet. Het doet me herinneren aan vroeger. Aan opa die enorm veel puzzels gelegd heeft. Op zondag of welke andere dag we er ook kwamen altijd lag er wel een puzzel op tafel. Even meezoeken of we een stukje weg konden leggen. In opa zijn huis hingen enorm veel puzzels, elke kamer hadden er meerdere en de zolder hing vol. 

puzzel

Creachick puzzel

Het puzzelen blijf ik heerlijk vinden en zondag was het tijd voor de Creachick puzzel. De creachick puzzel bestaat uit 1.000 stukjes. Van een handgetekende illustratie is een puzzel gemaakt. Het is een enorm mooie plaat met veel details en als hij af is kan je veel ontdekken. In de doos zit een poster op ware grootte en extra zoekopdrachten om naar bepaalde objecten te speuren. Dus ben je klaar met puzzelen dan kan je gaan speuren. Dit is een leuk extraatje om nog eens beter te gaan kijken naar wat je net hebt neergelegd.

Kwaliteit en aandacht

Aan deze puzzel is veel aandacht besteed. Je kan merken dat er nagedacht is over alles. De doos heef een mooi ontwerp met de illustratie op de voorkant. In de binnenkant van de doos herhaaldelijk het logo van Creachick. De puzzelstukjes zijn van goede stevige kwaliteit. Stukjes die in elkaar vast zitten haal je makkelijk uit elkaar en de stukjes gaan niet kapot.

Van de kwaliteit ben ik echt onder de indruk. De stukjes zijn stevig, de illustratie mooi gedrukt en de puzzelstukjes zijn dubbelzijdig. Op de achterzijde zie je het logo van Creachick staan. Één nadeel van het logo in de doos is dat ik altijd mijn stukjes in het deksel neerleg en door de bedrukking is het best onoverzichtelijk. Normaal is de binnenkant van een doos wit en dat is toch een stuk rustiger zoeken naar puzzelstukjes om weg te leggen.

Rond kwart over drie begon ik met puzzelen. Ongeveer 6 a 7 uur heb ik over de puzzel gedaan. Heerlijk genoten van het puzzelen. Ik vind het rustgevend om hier mee bezig te zijn.

Wil jij net als ik genieten van puzzelen dan kan ik je zeker deze van Creachick aanraden voor € 19,99 te koop bij bol.com (dit zijn affiliaitelinks – dat betekent dat als je een boek via deze link besteld, ik een percentage van de opbrengst krijg.)

Recensie exemplaar met dank aan Uitgeverij BBNC