lila

CreaChick Schetsboek Lila

Schetsboeken, notitieboekjes ik kan er geen genoeg van krijgen. Ik kan er alleen al van genieten door ernaar te kijken en in te bladeren. Ja noem me gek maar het is wel zo dat ik daar al heel gelukkig van kan worden. Toen ik een tijdje terug een nieuw schetsboek ontving kwam er gelijk een glimlach op mijn gezicht. Het nieuwe schetsboek van CreaChick is Lila! Lila met een vrolijk meisje op de voorzijde en allerlei tekenspullen er omheen. Deze cover geeft me zo’n fijn gevoel. Ik wil direct aan de slag en mooie creaties maken.

lila

CreaChick Schetsboek Lila

Eerder had ik het bruine schetsboek van CreaChick. Ik heb hier mooie creaties al in gemaakt. Hij is nog niet helemaal vol maar wanneer hij vol is kan ik lekker door in deze lila variant. Ja ik wil gelijk in de mooie lila aan de slag maar ik heb een afspraak met mezelf eerst de een volmaken en dan pas de andere beginnen. Anders heb ik zo overal iets en dat is niet de bedoeling.

lila

Het creachick schetsboek heeft dikke stevige pagina’s. Om met diverse materialen aan de slag te gaan is dit ideaal. Verf of aquamarkers kunnen op dit papier gewoon gebruikt worden. Je kan wat lichte doordrukking zien op de achterkant maar niet op de volgende pagina. Gebruik je potlood dan kan je op beide kanten van de pagina lekker aan de slag gaan want het drukt niet door.

Krijg je ook kriebels in je vingers als je al dat moois ziet wat CreaChick tekent? Ik wel. Graag zou ik wat van haar skills hebben om zo heerlijk te kunnen tekenen. Het schetsboek heeft een elastiek om het schetsboek goed dicht te houden, er zitten twee leeslinten in zodat je makkelijk de pagina kan vinden waar je bezig bent en er is een elastiekje waar je pen of potlood in kan en zo kan je hem gemakkelijk meenemen.

Hieronder even een goed voorbeeld van de kleur van het papier. Links zie je de kleur van het schetsboek en rechts zien je gewoon dik wit papier. Voor tekeningen maken vind ik het gebruikte papier mooier het is zachter en daardoor vind ik dat tekeningen er beter uitkomen.

lila

Wanneer ga jij van start in je eigen schetsboek? Ik ga mijn andere vol maken en dan starten in mijn lila schetsboek. Het creachick schetsboek is voor € 19,99 te koop bij bol.com (dit zijn affiliaitelinks – dat betekent dat als je een boek via deze link besteld, ik een percentage van de opbrengst krijg.)

Recensie exemplaar met dank aan Uitgeverij BBNC