Schetsboek

Creachick schetsboek

Tekenen in een schetsboek dat doe ik al jaren maar veel te vaak vergeet ik weer dat ik het zo leuk vind. Een A4 schetsboek in mijn tas steken vind ik een beetje groot. Een A5 schetsboek steek ik veel makkelijker in mijn tas. Creachick heeft in samenwerking met Mus een mooi schetsboek gemaakt.

schetsboek

Krijg je ook kriebels in je vingers als je al dat moois ziet wat CreaChick tekent? Gaan jouw handen jeuken als je ziet hoe. makkelijk zij mooie tekeningen maakt en wil je het liefst meteen zelf aan de slag? Dat is hier nu het CreaChick Schetsboek voor jou!

schetsboek

Het schetsboek bevat kwalitatief papier waarop je met veel verschillende media kunt werken: met fineliners, potlood, stiften en zelfs met aquarelverf en alcoholmarkers. En heb je inspiratie nodig? Kijk dan een van haar vele video’s op YouTube of in het inspiratieboekje dat CreaChick speciaal voor jou heeft gemaakt! Je krijgt meteen zin om zelf aan de slag te gaan.

Het Creachick schetsboek is gemaakt in een handig formaat. De cover is een mooie harde cover. Bruin leerachtig materiaal met in wit een tekening gedrukt. Het papier waar je op aan de slag kunt gaan is 180 grams roomwit papier. Ik vind het mooi dat ze voor roomwit zijn gegaan. Roomwit is veel zachter dan wit en past bij veel meer illustraties die je maakt. Die kwaliteit van het papier is erg goed en zorgt ervoor dat je er in kan tekenen maar er ook in kan schilderen!

Wanneer je met verschillende materialen aan de slag gaat test ze eerst op één van de laatste pagina’s. Natuurlijk zal niet elk materiaal geschikt zijn voor het papier. Zo kan je op de foto zien dat mijn pagina een beetje is doorgedrukt. Gelukkig niet op de volgende bladzijde maar alleen op de achterzijde.

Het schetsboek valt makkelijk open en blijft ook liggen wanneer je bezig bent. Het heeft een sluitelastiek, een lusje voor je potlood én achteraan is er een vakje om losse papieren in te bewaren.

Wanneer ga jij van start in je eigen schetsboek? Ik ga nog vele pagina’s vullen. Het creachick schetsboek is voor € 19,99 te koop bij bol.com (dit zijn affiliaitelinks – dat betekent dat als je een boek via deze link besteld, ik een percentage van de opbrengst krijg.)

Recensie exemplaar met dank aan Uitgeverij BBNC