Create beautiful things with ♥

Tijdens een eerdere update  melde ik al dat ik bezig ben met cadeauverpakkingaccesoires en gifttags. Deze objectjes zijn leuk om te maken kosten niet veel tijd en zijn handig om in voorraad te hebben zodat binnen no-time elk pakketje een cadeau kan worden. In deze Create beautiful things with ♥ zal ik laten zien wat ik tot nu toe voor gifttags en cadeauverpakkingaccesoires heb gemaakt. Ermee klaar ben ik nog lang niet want op mijn Pinterestboard Wrap it en DIY heb ik alweer heel wat leuke dingen verzameld die ik nog wil maken.

Create beautiful things with ♥ Gifttags

Create-beautiful-things-with-♥-4

Gifttags zijn lekker makkelijk om een cadeau persoonlijk te maken, je kan er een boodschap op kwijt of gewoon een mooie tekst of applicatie. De gifttags zijn op stevig papier wat handgeschept is, elke tag heeft iets anders op dit moment, zo heb ik lint, applicaties en blaadjes gebruikt maar andere heb ik weer voorzien van een quote of tekening, hier zie je een aantal kaartjes die ik gemaakt heb.

Create beautiful things with ♥ Cadeauverpakkingaccesoires

Create beautiful things with ♥

Naast gifttags kan je cadeaus nog opleuken door er bloemen van crêpepapier, strikken van lint of papier of een letter toe te voegen. Bloemen van crêpepapier vind ik erg leuk om te maken en er is er nooit één hetzelfde. Op dit moment heb ik al drie grote bloemen gemaakt en een paar kleine bloemetjes. Hoe ik de kleine bloemen wil verwerken op een cadeau weet ik nog niet maar dat zal met het cadeau dan gelijk zichtbaar worden.

Create beautiful things with ♥