Creatief met boeken

Creatief met boeken

Een paar weken geleden kwam mijn vriend thuis met tassen vol boeken. Hele mooie, spannende of leuke boeken. Er zaten ook oudere boeken tussen en een aantal die ik nooit ga lezen. Wat te doen? Naar de kringloop brengen of creatief aan de slag gaan. Het werd creatief met boeken.

Al een tijdje zit het in mijn hoofd om weer wat creatiefs te maken met een boek. Eerder maakt ik al een hart met een boek. Pinterest staat boordevol met inspiratie en daar heb ik dan ook een aantal dingen gevonden. Vandaag laat ik twee dingen zien die ik heb gemaakt.

Creatief-met-boeken-2

Ik ben vrijdag lekker creatief bezig geweest met de boeken. Het is een beetje vroeg om met de kerst versiering te beginnen maar om ze te maken kan je niet vroeg genoeg beginnen. Ik heb kerstballen gemaakt uit een boek. Het resultaat vind ik erg leuk en de boom past zometeen nog beter bij mij. Want een boek hangt er al maar nog geen bladzijdes en nu wel.

Creatief-met-boeken3

Het bleef niet alleen bij kerstballen. Ik maakte ook een geurzakje versierd met mooie kralen en een lint. Hij kan overal opgehangen worden en het zal lekker gaan ruiken.

Creatief-met-boeken-1

Boeken die nog mooi zijn zou ik dit echt niet aan kunnen doen maar boeken die al helemaal gelezen en gescheurd zijn geef ik graag een tweede leven.