3D kaarten

Creatief met Pokémon kaarten

Op de blog heb je het nog niet heel erg voorbij zien komen maar ik verzamel Pokémon kaarten. Enorm leuk om te doen maar soms frustrerend wanneer ik dubbele pack. Van de 25 year edition heb ik er enorm veel dubbel. Gelukkig ben ik creatief en laat ik me graag inspireren. 

Op tiktok kwam ik wat leuks tegen om met de dubbele Pokémon kaarten te doen. Iets wat ik jaren al niet meer gedaan had maar altijd wel erg leuk vond. 3D kaarten maken. Vroeger deed ik dit met elfjes of met kersttaferelen maar nu met Pokémon kaarten.

Voor 3D Pokémon kaarten heb je ongeveer vijf dezelfde kaarten nodig. Daarnaast heb je acht energie kaarten nodig. Energie kaarten heb ik in overvloed en vind ik totaal niet zonde om kapot te maken. De energie kaarten gebruik ik als opvul tussen de kaarten die ik voor 3d gebruik.

Met één kaart maken ben ik een paar uur bezig. Het is heel klein om uit te knippen en vergt veel geduld want je knipt zo verkeerd. Ik vind het super leuk om van dubbele kaarten 3D kaarten te maken. Het werkt ontspannend en ik ben echt vol geconcentreerd bezig. Op mijn tiktok heb ik ook wat filmpjes gedeeld waar je het proces kan zien van het maken van de kaarten. Hieronder zie je er al één.

@koekjeboekje Mew 3D art #pokemon #pokemonart #creative ♬ Hrs and Hrs – Muni Long

Snel ga ik er weer een paar maken. Ik heb een doosje kaarten staan die ik nog kan doen en een aantal die ik hoop nog dubbel te krijgen zodat ik hiermee ook aan de slag kan. Ben je trouwens nog op zoek naar Pokémon kaarten dan kan je een deel van mijn dubbele kaarten hier vinden. Zoek je er één laat het even weten in een berichtje.