Nederland

Creatief Reisboek Nederland

Nederland heeft ons zo veel te bieden. De meeste mensen vergeten wat we in ons eigen land hebben. Zelf ben ik fan van plekken ontdekken in ons eigen land. Het grootste voordeel is dat ik in de ochtend kan vertrekken en in de avond weer thuis kan zijn. Met het Creatief Reisboek Nederland ga je op reis in Nederland en maak je je eigen verhaal 

Nederland

Wat op het omslag van Creatief Reisboek Nederland staat

Palmbomen, witte stranden of een azuurblauwe zee.. die ga je niet tegenkomen in Nederland. Maar wist je dat er wel ontzettend veel leuks te beleven vat in ons koude kikkerlandje? Met dit creatieve reisboek reis je door heel Nederland en bezoek je alle bekende en minder bekende bezienswaardigheden. Zo ontdek je alles over de oorsprong van Nederlandse feestdagen en tradities, zie je hoe mooi en interessant de Nederlandse natuur is en proef je heerlijke Hollandse lekkernijen! Dit boek zit boordevol leuke opdrachten om je wanderlust en cultuurhonger te stillen.

Nederland

Ontwerp door Margo Togni

Margo Togni runt haar eigen grafische ontwerpstudio en is gespecialiseerd in het vormgeven van boekcovers. In 2017 debuteerde Margo met haar boek ‘Groentje’ en bracht daarna nog drie boeken uit: ‘Creatief reisboek Nederland’, ‘Mijn plant journal’ en ‘The good plan(t)’. Deze boeken ontwerpt en schrijft ze vanuit haar studio. Haar doel? Iedereen enthousiast maken met een sterk en persoonlijk ontwerp, passend bij ieder verhaal. www.margotogni.nl

Wat vind ik van het Creatief reisboek Nederland?

Het is een prachtig boek om te zien en te bekijken. De zijkant met de vlag van Nederland maakt het echt speciaal. Het is een softcover boek en daardoor niet zwaar om mee te nemen op reis door ons land. De pagina dikte is fijn. Stevige pagina’s waar je allerlei informatie kan invullen en creatief aan de slag kan.

Speciaal aan dit boek is dat het tweetalig is. De informatie in dit boek vind je in het Nederlands maar ook in het Engels. Enorm leuk om cadeau te doen aan iemand die Nederland komt bezoeken maar eigenlijk ook heel leuk voor jezelf. We beginnen met wat feitjes over Nederland en Nederlanders, onze geschiedenis, ons openbaar vervoer en nog veel meer.

Er zijn pagina’s om zelf dingen te noteren, te tekenen wat je hebt gezien in een museum, een pagina om je toegangsbewijzen in te plakken maar dat is niet alles. Per provincie wordt Nederland besproken, je komt tips tegen over steden, lekkers uit de streek of iets wat je moet bezichtigen. Zelfs een recept kom je tegen. Is het een slechte dag? Kijk eens bij de muziek en film tips en hou een Nederlands dagje thuis.

Dit boek ga ik nog veel verder invullen en dat kan jij ook doen als je Creatief reisboek Nederland koopt bij bol.com voor € 24,99(dit zijn affiliaitelinks – dat betekent dat als je een boek via deze link besteld, ik een percentage van de opbrengst krijg.)

Recensie exemplaar met dank aan Uitgeverij Mus