Creatieve avonden met als resultaat mooie sieraden en accessoires

Tijdens de feestdagen ben ik lekker creatief bezig geweest. Tot laat in de avond was ik in de weer met kralen, lint, papier en nog veel meer moois. Het resultaat een ketting voor mijn zus, een ketting voor mezelf en daarnaast maakte ik nog 6 kettingen, 4 paar oorbellen en boekjes voor aan een ketting. Eerder deze week kon je een aantal van deze creaties al zien.

Creatieve avonden met als resultaat mooie sieraden en accessoires broche

Creatief bezig zijn is voor mij ontspannen, genieten, proberen, een heerlijke bezigheid. Ik wil proberen minimaal één keer in de week iets te creëren, het maakt niet uit of het van kralen, papier of stof is als het maar creatief is en een mooi resultaat is. Vorige week maakte ik nog de broche die je hierboven ziet. Ik heb hem gemaakt van tule en een gladde stof. In het midden heb ik een aantal rode kralen bevestigd. Alle losse stukjes stof zijn met naald en draad aan elkaar vast gezet en aan de achterkant is hij voorzien van een speld.

oorbellen-met-veertjes

verenoorbellen

Sommige dingen komen ook op mijn etsy shop te staan. Andere dingen hou ik voor mezelf of als cadeau voor iemand. Deze week wil ik iets van papier gaan maken.