Creative live

Laatst kwam ik op instagram een foto tegen die mijn interesse zeer wekte. Het was een foto van creative live met een live seminar van newborn fotografie. Ik ging naar de website van creative live en heb heel de avond achter mijn computer gezeten om te kijken, luisteren en te leren. Ik ben nu verslaafd aan Creative live.

creative live

Creative live helpt om je creative en zakelijke expertise te laten groeien. Gerenommeerde professionals geven seminars die je live kunt bekijken, je kunt vragen stellen aan de professional maar ook aan de cursisten. De verschillende categorieën zijn: fotografie, business, software, design, video & film en lifestyle. Op het moment ben ik helemaal verslaafd aan fotografie seminars, je krijgt echt super handige tips, het wordt duidelijk uitgelegd en er wordt de tijd genomen om uitleg te geven. Je ziet hoe shoots gaan, je hoort hoe het verkrijgen van klanten gaat, hoe je exposeert, werkwijzes die belangrijk zijn, persoonlijke touches.

Ik heb nu een aantal seminars bekeken en pet photography met Arica Dorff was echt enorm leuk, leerzaam en fijn om naar te kijken en luisteren. Super gaaf hoe ze de dieren op de foto krijgt. Kelly Brown met de newborn fotografie was ook erg goed maar minder mijn categorie, wel erg leerzaam.

Wanneer ik nu achter mijn computer zit gaat automatisch creative live aan. Binnenkort ga ik ook maar eens bij software en design kijken want ook daar zie ik al interessante dingen staan.

Dus ben je geintresseerd in fotografie, design of in één van de andere categorien, neem een kijkje het is echt een aanrader!