culinesse

Culinesse 2017

Vorig jaar zijn Rianne en ik alleen op donderdag naar Culinesse geweest. Toen wisten we al dat we dit jaar weer zouden gaan. Dit keer zijn we zelfs twee avonden geweest. Niet samen maar gezellig met onze ouders.

Donderdag en zaterdag waren we aanwezig bij Culinesse. Deze dagen kozen we vanwege de optredens. Miss Montreal en Racoon die wilden we wel zien optreden. Jammer genoeg was het niet zulk stralend weer als vorig jaar maar het was wel weer erg leuk. De donderdag waren we er weer als VIP en dat is toch wel heel ideaal. Een rustige ruimte waar je kan drinken en dat is die avond daar onbeperkt. Ik vond het vooral leuk dat ik mijn ouders VIP mee kon nemen, toch tof om dit met hun te kunnen delen.

Donderdag genoten we van het optreden van Miss Montreal, Rianne en papa genoten ook van de Kik maar voor mijn moeder en mij was dat niks. Miss Montreal vonden we allemaal erg leuk, haar optreden was goed en haar cover van wonderfull days vond ik echt tof. Zaterdag Kwamen we voor Racoon en wat zijn die goed! Het geluid was echt top want je kon hem goed verstaan, zijn zang is zo goed en daarom heb ik hier enorm van genoten een heel uur.

We gingen niet alleen maar luisteren naar muziek. Nee we gingen ook lekker eten bij verschillende restaurants. Sushi hier, een stukje entrecote daar, een pizza, inktvisringen, van alles en nog wat kon je er eten. We hebben echt voortreffelijk gegeten.

We zijn zelfs twee keer bij De nieuwe polderkeuken. De nieuwe polderkeuken is echt een smaaksensatie. Vorig jaar genoten we alleen van een toetje maar dit keer van een lekker stukje vlees en zalm. Hun presentatie is echt mooi en de smaken samen zijn lekker. Hierboven zien je wat ik gegeten heb bij De nieuwe polderkeuken.

Op donderdagavond konden we ook even genieten van een prachtig uitzicht over de zevenhuizerplas. De wind zorgde er helaas wel voor dat het een koude avond was maar gelukkig bleef de regen uit. Zaterdag hadden we wat minder geluk maar wij maken ons niet al te druk om een beetje regen.Naast dat we twee keer aten bij De nieuwe polderkeuken deden we dit ook bij Vicini en Hotel New York. Bij Vicini twee keer een pizza en bij Hotel NEw York garnalenkroketten en inktvisringen. We hebben veel gedeeld, ideaal want zo kan je veel meer proeven want als ik alle porties helemaal zelf had gegeten had je me naar huis kunnen rollen.

Onderweg naar huis kwamen we de vlag met ons bedrijf erop tegen dus even mee op de foto als bewijs dat er een vlag hing. Het is leuk om zo’n mooi evenement te supporten en te voorzien van drukwerk.

Twee fantastische avonden hebben we gehad. Volgend jaar hoop ik toch wel wat warmer weer zodat het iets relaxter is om aan de plas te staan. Verder complimenten voor de organisatie want er waren wat dingen aangepast in vergelijking met vorig jaar en dat was echt goed. De eettentjes hadden bijvoorbeeld meer zitplekken en dat is wel ideaal want je wilt toch even zitten en genieten van wat je te eten krijgt.

Tot volgend jaar Culinesse!