Culy Food Festival 1

Culy Food Festival 1

Gisteren reed ik met mijn zus richting Sugar City. Wij gingen een dagje naar het Culy Food Festival. Op Culy Food Festival kun je eten, drinken, dansen & doen tot laat in de avond. Er zijn tientallen culinaire concepten; van guilty pleasure tot gezond.

Culy Food Festival 1

We hadden geen idee wat we konden verwachten. We reden naar een industrie gebied. Een gebied wat er niet uit ziet als dagelijks in gebruik maar we zaten goed. We waren ruim op tijd en moesten even wachten voordat we naar binnen konden. Binnen kregen we onze muntjes en gingen we de ruimte verkennen. Hoe zou het er van binnen uitzien?

Binnen vond ik het erg leuk. Er waren veel tafeltjes met stoelen en pallets met kussens. De sfeer heel relaxed en fijn. Geen haast lekker genieten.

Zelfs de toiletten vond ik erg mooi. Dit had ik totaal niet verwacht. Ik had dixies verwacht ofzo. Geen normale toiletten met mogelijkheid tot handen wassen en een enorme spiegel.

Op de spiegel allemaal leuke teksten. Super leuk bedacht. Maakt zo’n noodzakelijk bezoekje toch wat leuker.

De eerste foto’s van het festival. Ik vond het erg leuk en gezellig. De foto’s die nog gaan volgen zijn de food foto’s. Ik kan je nu al verklappen dat ik niks gegeten heb wat ik niet lekker vond. Oke laten we de braam niet mee tellen want die vond ik niet lekker maar lag wel op ons bordje.